Krzysztof - ocena (1) Bardzo dobra szkoła dla osób, dla których oprócz poziomu naukowego liczy się... Krzysztof Natalia - opinia (1) Super szkoła Prawidłowe chrześcijańskie wartości Zawsze jest kontakt z... Natalia Kaja - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę tę szkołę polecić, chodzi tu dwójka naszych dzieci,... Kaja
Kuba - opinia (1) Praca wychowawców i opiekunów jest bardzo zauważalna w zachowaniu dziecka.... Kuba Halina - opinia (1) Najlepsza placówka w Trójmieście!!!:) Cudowna kadra z poświęceniem,... Halina Pat - opinia (1) Moje dzieci chodzą do tej szkoły od samego początku i od samego początku... Pat Krzysztof - opinia (1) Kierując się zasadą, że zadowolone dziecko - zadowolony rodzic mogę spokojnie... Krzysztof Michał - opinia (1) Serdecznie polecamy. Największą pochwałą dla przedszkola jest zadowolenie... Michał Wiola - opinia (1) Szkoła bardzo przyjazna zarówno dla dzieci, jak i rodziców - odpowiada na... Wiola Sandra - opinia (1) Przekochane Panie, szanują dzieci, nie unoszą głosu, przytulają dzieci kiedy... Sandra Anna - opinia (1) Chrześcijańska Szkoła Montessori nr 2 to miejsce, w którym moje dziecko czuje... Anna M. - opinia (1) Świetne miejsce dla moich dzieci. Zaangażowani nauczyciele, bardzo pomocni i... M. Ania - opinia (1) Wspaniałe miejsce, do którego moje Dzieci chodzą z wielką radością. Nauka nie... Ania Mac - opinia (1) Polecam placówkę, super nauczyciele Mac