Chudnijmy w grupie MORENA!

Temat dostępny też na forum: Sport
jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na e-mail jollka52@wp.pl. Razem damy radę. Proponuję założyć grupę wsparcia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Chudnijmy w grupie MORENA!

może na początek aqua areobic ja się zdecydowałam i w sobotę 21.01 idę poćwiczyć zapraszam ze mną

hej :)
Napisz jak było na aqua aerobiku :) Ile płacisz za zajecia/karnet? :)
Pozdrawiam :)

Ja bym chętnie uczeszczała na zajęcia aerobiku gdzieś w szkole - taniej :) może ktoś wie gdzie organizują ? :)

Jak było? ......wyszłam z wody zmęczona, ale tak ogólnie bardzo pozytywnie. Podobało mi się to że żadnych super barbi nie ma, prowadzaca dostosowuje tempo do grupy. W tę sobotę też idę.

Basen Start na Wajdeloty 8:30 jednorazowe wejście 25 zł. W karnetach taniej, zależy ile wejść wykupisz.

a możesz napisać ile taki karnet kosztuje? To może sie skusze :) Tylko ze moglabym chodzic jedynie wieczorami...

A. WEJŚCIE JEDNORAZOWE: 25 zł
B. KARNETY STANDARD I FLEX:
4 WEJŚĆ: 80 zł ( 20 zł / Wejście )
9 WEJŚĆ: 171 zł ( 19 zł / Wejście )
14 WEJŚĆ: 252 zł ( 18 zł / Wejście )

do ceny należy doliczyć jednorazową opłatę za wydanie karnetu 5 pln.* (* Opłata dotyczy tylko osób,które nie wykupiły karnetu w poprzednich latach.

PONIEDZIAŁEK 19:10 ; 19:50 ; 20:30
WTOREK 15:10 ; 15:50 ; 19:10 ; 19:50 ; 20:30
ŚRODA 09:50 ; 10:30 ; 19:10 ; 19:50 ; 20:30
CZWARTEK 09:50 ; 10:30 ; 19:50 ; 20:30
PIĄTEK 19:10 ; 19:50 ; 20:30
SOBOTA 08:30 ; 09:10

ja chodzę narazie tylko w soboty na 8:30 poza tym biegam 2 razy w tygodniu wieczorem

Inne tematy z forum

Bieganie zimą (23 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Wzgórze Hoplity (9 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

Gdzie kupić mieszkanie?? (38 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...