Ciąża

Dzisiaj zrobiłam test ciążowy na dzień przed oczekiwaną miesiączką i wynik jest pozytywny.Sytuacja jest nieco skomplikowana ponieważ jestem po 6 poronieniach.Miesiąć temu okazało się że mam chorą tarczyce,niedoczynność i biorę eutyrox25.Jutro mam wizytę u endokrynologa ale nie jestem zadowolona z tej pani juz po pierwszej wizycie wyszłam zdenerwowana.Pani dotor zamiast mi pomóc zaczęła mnie oceniać!Szukam endokrynologa,najlepiej z polecenia.Proszę o pomoc.Najlepiej w Gdańsku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ciąża

Ewelina nie wiem u kogo się leczysz, pewnie u pani S., ja poleciłabym Ci dr Lewczuk. Mi pomogła ale pewnie są i osoby, które mają inne zdanie. Myślę, że jeśli jesteś po tylu poronieniach to powinnaś zrobić badania genetyczne...Trzymam kciuki żeby tym razem było wszystko dobrze :)

Dziekuję!Ja robiłam wszystkie możliwe badania nawet genetyczne i wszystko ok.Szkoda tylko że na moja tarczycę nikt nie zwrócił szczególnej uwagi chociaż badania były robione.Ja chodze do Lekarskiej Specjalistycznej Spółdzielni Pracy przy Grunwaldzkiej.W sumie byłam u tej pani tylko raz ale nie byłam zadowolona,jutro jestem do niej umówiona i jeszcze raz pójdę bo zleciła mi kilka badań.Szukam kogoś miłego i z rzeczowym podejściem do sprawy.

ja chodziłam w ciązy do dr Stefanowicz-Kujawy i ona mi wykryła niedoczynność tarczycy. Całą ciązę do niej chodziłam i urodziłam zdrowego synka. Pani dr przyjmuje w Gdańsku na ulKowalskiej 5/1 tel 305-79-72

na to pytanie bardziej ci opdpowiedza na rodzinie niz tu. i raczej zapytaj sie o endokrynologa a juz najlepiej wrzuc w wyszukiwarke bo ten temat sie dosc czesto pojawia. gratulacje i trzymam kciuki zeby sie wszystko potoczylo pomyslnie

Dziekuję bardzo:)

Tak daj to zapytanie na rodzinę i dziecko:)

Niedoczynność u mnie akurat nie miała wplyw na ciążę, paiętaj tylko o systematycznym przyjmowaniu euthyroxu. Pomyślnego rozwiązania życzę!

Acha, chodziłam do Stefanowicz-Kujawy, nie było żadnych problemów, choć niektórym sposób wizyt nie odpowiada, bo pani dr ma masę rzeczy na głowie, czasem robi 1000 rzeczy na raz podczas wizyty

Ja tez chodziałam do Stefanowicz-Kujawy, która to znalazła u mine niedoczynność i pomogła wyjść na prostą :)

Inne tematy z forum

Dermatolog -trycholog (22 odpowiedzi)

Forumowiczki ratujcie...poszukuję lekarza dermatologa -trychologa. Przeczesałam forum ale jeśli...

Tabletki powiększające piersi (13 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

Nie dochodzę (7 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...