Ciążowe ciuszki - sprzeam

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam

Mam do sprzedania ubrania ciążowe.
Odbiór na Zaspie, mój meil: bstelmac1@wp.pl

Rezerwuje rzeczy tylko jeśli ktoś to wyraźnie zaznaczy, pytanie o rzecz nie traktuje jako rezerwacji 

1. Sweterek typu koperta, stan bdb, rozmir S, ale ja mam rozmiar M i w ciąży do końca go nosiłam  - super rozciągliwy, 10zł
image

2. Spodnie sztruksowe, miękkie, rozciągliwe, mega wygodne, stan db +, rozmiar: większe M, 20 zł
image
image

3. Spodnie lniane, stan bdb, rozmiar: M, 10 zł
image

4. Spodnie jeansowe, stan db (mało widoczna plama nad tylkiem – latwo przykryc bluzka), rozmiar: XL, 20 zł
image
image

5. Spodnie jeansowe, stan bdb, rozmiar: M, 25 zł
image
image

6. Koszula do porodu/karmienia, stan bdb (noszona tylko w szpitalu), rozmiar: M, 10 zł
image

7. Koszula do porodu/karmienia, stan bdb (noszona tylko w szpitalu), rozmiar: M, 10 zł
image

8. Długa bluza bardzo wygodna, stan db+ (plamka od pomidora na tym kółeczku z wykrzyknikiem), rozmiar: M, 15 zł
image

9. Bluzeczka, stan bdb, rozmiar: , 8 zł
image

10. Tunika, stan bdb, rozmiar: , 15zł
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ciążowe ciuszki - sprzeam

hopsa

Jestem zainteresowana sweterkiem i lnianymi spodniami. Podaj mi proszę długość rękawa swetra od pachy i długość nogawek spodni w kroku z szerokością w biodrach pod ściągaczem.

Oczywiście proszę o zarezerwowanie, bo jestem zdecydowana, ale muszę znać wymiary.

zarezerwowane
wymiary podam jak dziecko uspie albo jutro rano - bo jest szansa ze zasne razem z moim szkrabem ...:)

jest jeszcze taki sweterek, rozm M, stan bdb -, 15zł:
image

Ten sweterek też rezerwuję :)

a ja chciałabym zapytać na jaki wzrost są spodnie? Jeśli na 170, to poproszę o rezerwcję dżinsów nr 5.

Piggy spodnie nr 5 - narazie zarezerwowane dla p. Ewy - przysłała meila wcześniej - jak się zwolnią dam znać w tym wątku:
- dl nogawki od kroku: 75
- pas: 46
- biodra 52
- ja mam wzrost 172

Tunkia KappAhl na metce pisze: "M (40-42)" - ja bym powiedziała ze to takie 40 - ja nosze M ale ta tunika byla dla mnie ok - tym bardziej ze troszke nam w ciąży przybywa tu i ówdzie :)

Neissi:

spodnie lniane:
- dl nogawki od kroku: 80
- biodra: 54
- pas: 43
spodnie te jak dzinsy podczas noszenia troszkę się rozchodzą
wygodnie sie w nich żyję z brzuchem :) nic nie uwiera :)

sweterek brązowy:
rekaw: 47
pod pachami: 33 - rozciągliwy
dlugosc: 62

sweterek czarny - kopertowy:
- rekaw: 47

Spodnie lniane biorę na bank, ale w sweterkach nie spodziewałam się tak krótkich rękawów. Mogłabyś zmierzyć im rękawy od ramienia po zewnętrznej w tym czarnym? Bo może mają po prostu szerokie wcięcie. A w brązowym 33 pod pachami to szerokość? Jak tak, to odpada, bo choćby się nie wiem jak rozciągał pękłby na mnie w szwach :(

mierzyłam na szybko teraz wyszło troche inaczej:

sweter czarny:
rekaw od pachy: 49,
od ramienia:61

Brązowy ma 33 ale zobacz ze on w tym miejscu ma ściągacz ... ja mam pod pachami 100 cm (karmię) i właze bez problemu i nic nie uwiera
bo on ma ściagacz na górze, jakbym miala pod pachami 130 tez bym wlazła w niegobez problemu

rekaw: od pachy :47, od ramienia: 64

Rewelki z tymi rękawami nie ma, ale tak to jest jak się długie łapska ma :) Też mam pod pachami 100, ale jeszcze nie karmię. Wierzę Ci na słowo i biorę oba sweterki :)

Napisz mi na maila gdzie odbiór osobisty. Czy mogłabym zjawić się w piątek? Podaj proszę godziny, w których mogę Cię zastać. Pasowałyby mi między 9-11 rano.

1,3,5,10 oraz brazowy sweterek - sprzedane

up ...

hopka

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...