Jeszcze nie otrzymałem przesyłki a już firma zapracowała sobie na taką opinię. Zgadzam się z wieloma negatywnymi wpisami na tej stronie. Zero kontaktu z jakąkolwiek z placówek. Telefon z centrali odbiera automat i oczywiście kieruje na linię która jest cały czas niedostępna. Po dodzwonieniu się do działu nie związanego z wysyłką (chyba administracja ) pani przekierowuje mnie na automat i tak w kółko. Nie miałem wpływu na wybór firmy kurierskiej, ale teraz jak będę coś kupował to każda inna tylko nie ,,7". Oczywiście na stronie przesyłka dalej leży w miejscu wysyłki. Po dwóch dniach prób udało mi się dodzwonić na infolinię i usłyszałem że przesyłka od dwóch dni jest w drodze i że została przekazana do transportu. Telefonu w Gdańsku nikt nie odbiera, ale jak czasami próbowałem się połączyć to był zajęty więc ktoś prowadził rozmowę. Zaraz po zakończeniu zajętości próba połączenia i znowu nikt nie odbiera. Wniosek - na rozmowy z klientem nie mają czasu. Powiadomiłem już firmę sprzedającą, która miała umowę z ,,7" i prosiłem o interwencję. Nawet agent który się nimi opiekuje też nie odbierał od nich telefonów. Chyba zmienią firmę kurierską. Masakra. Szkoda że w ocenie nie ma ,,0".