Patologia i kabaret (1) Kurierzy tej firmy to PATOLOGIA uliczna i intelektualny Rów Mariański. Na... Kredka28 BRAK PRZESYŁKI (2) SIEDZE W DOMU DWA DNI I CZEKAM NA PRZESYŁKĘ, ZAGLĄDAM DO SKRZYNKI Z MYSLĄ, ŻE... Łukasz Szok (1) Kurier arogancki, zaczął mnie wyzywać po tym jak dotarł do mnie z paczką... Malbork Klaudia
Najgorsza firma kurierska w Polsce!!! (10) Dziś miałem okazję" skorzystać z ich usług". kurier przyjechał do domu o... Michael ŻENADA (1) Kurier- cham i prostak. Brak awizo, brak kontaktu, jak już udało się nawiązać... Monika Poniżej zera. (1) Od tygodnia przesyłki brak zero kontaktu strata kasy na telefony . po... K Kurier abderyt... (1) Od dwóch dni pseudo kurier bo trudno czlowieka chamskiego i niepowaznego tak... Katarzyna K. zdecydowanie odradzam (1) nie korzystam bo nigdy nie dostarczają na czas, a kurierzy są niemili i... efa ODMAWIAJCIE PACZEK Z TEJ FIRMY A NIE DŁUGO Z DPD BO TO BĘDZIE TA SAMA FIRMA (1) Kurier nie miły i arogancki a przepraszam pani w centrali na moją skargę... qba strasznie dno (1) masakra masakra i jeszcze raz masakra kurier ani nie przyszedł ani nie... Dominik Tragedia (1) Uwaga na kuriera dowożącego na Chełm. Pan nie raczył się u mnie zjawić, ani... Była klientka MASAKRA (1) NAGORSZA Z FIRM KURIERSKICH! nie dzwonia, nie udostepniaja tel kuriera, brak... domninika Dołączam się do negatywnych opinii (1) Otrzymałam powiadomienie, że kurier przyjedzie do godziny 20:00, czekałam i... Car Najgorszy kurier z jakim się spotkałem. (3) Paczka została dostarczona... do sąsiada. Żenada. KS Żenada!!! (1) Najgorsza firma kurierska z jaką miałam do czynienia. Kurier na prośbę, aby... Milka KŁAMLIWI KURIERZY LENIE .. (2) Dwa GIGANTY DPD I SIÓDEMKA teraz dwie najgorsze firmy łączą siły czyli będzie... karolina Zaginiona przesyłka (3) Skorzystałam z usług firmy Siódemka Przesyłki Kurierskie 28 grudnia,... Aleksandra PORAŻKA!!!!! (1) SIÓDEMKA WŚRÓD KURIERÓW JEST JAK INTERNET EXPLORER WŚRÓD PRZEGLĄDAREK.... Karozinda nie polecam (1) Najgorsza firma kurierska. Dwa dni od rana do wieczora przesiedziałam w domu... Monika DRAMAT (1) Szkoda gadać. Kolejny raz jestem narażony na ich wątpliwej jakości usługi -... czytelnick