Paranoja (1) kurier podobno był, a go nie było do tego zero telefonu ,zero awiza za... Ruda NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA (1) JAWNE ŁAMANIE PRAWA PRZEZ PORZUCANIE PRZESYŁEK "U SĄSIADÓW", BRAK... NATALIA WILEGOSZ żal i porażka (1) Zero elastyczności, mail o dostarczeniu tego samego dnia - dla pracujących... M.
albo dostarczą, albo nie dostarczą - Twoje ryzyko (1) Zamówiłam kuriera telefonicznie o 13tej na przesyłkę ekspresową za 66zł.... Agnieszka chamstwo! (1) tym ludziom w ogóle nie zależy na dostarczaniu paczek. kontakt z klientem na... p Beznadzieja (1) Przesyłka wróciła do nadawcy, nie wiadomo dlaczego,historia przesyłki- w... M pzresyłki tylko na emeryturze! (1) przesyłki tylko w godzinach 10-11,nie ma możliwości przeadresowania do pracy,... enka porażka!! (1) porażka!, kurier rzekomo był, a go nie było. zero telefonu. zero awizo za... smarcik wirtualny kurier (1) Czekałem cały dzień na kuriera uwiązany w chałupie bo nikt nie potrafił podać... t.majkowski kpina!!! (1) Wyjątkowo aroganncy kurierzy, niesumienni. Proponuję przyjrzeć się ich pracy!... anita żart (1) Zamówiłem krzesełko dla dziecka 7 miesięcznego. Paczka nadana w piątek. W... Maciek opinia (1) Masakra, kurier nie dostarcza przesyłek do domu zostawia tylko awizo w... Iwona 7 -mka ??? MASAKRA (1) Nie doręczają przesyłek no wiadomo 31-12 , kurierzy wpisują bzdury do systemu... Piotr Siódemka - odradzam (2) Na wstępie chciałbym przestrzec WSZYSTKICH którzy mają zamiar nadać przesyłkę... Paweł czy to jest w ogóle firma kurierska? (1) kurier dzwonił, że dostarcza przesyłkę w moich godzinach pracy, więc... ania Kurier Siódemka (1) Stanowczo odradzam usługi tej firmy kurierskiej. Przed doręczeniem przesyłki... Agnieszka MASAKRA (1) Po raz kolejny kurier zostawia "gdzie popadnie" przesylke, ostatnio raczyl... M. G Żenada! (2) Kurier pojawił się bez zapowiedzi, gdy nikogo nie było w domu. Nawet nie... Olga Parodia Firmy kurierskiej (1) został do mnie wysłany towar ta "firmą" kurier nie zastał mnie w domu... oszukany ... (1) Obsluga w oddziale wiecznie zajeta i nawet laskawie nie ma zamiaru odebrac... Maciej