Super (1) Wszystko zgonie z planem,brak problemów. z Jasienia Zadowolona w 100% (1) Nie wiem jak Wy, ale ja trafiłam dwukrotnie na przemiłego kuriera w Gdyni.... gdynianka DNO (1) Dziwi mnie, że ta firma jeszcze istnieje, obiecałam sobie kiedys - nigdy... cyt
Nigdy więcej siódemki (1) Paczka, wysłana do mnie w piątek, została wydana kurierowi w Gdańsku w... Tomek ... (1) , kolejna przesyłka która do mnie nie dojechała a ma status dostarczono, ja... m KATASTROFA i PORAŻKA (1) Najgorsza firma kurierska jaką znam! Poczta Polska to przy nich szybka i... ewa jakieś żarty (1) od tygodnia czekam na przesyłkę, status na stronie w doręczeniu, kurier nie... Rafał kpiny!!! (1) To są jakieś kpiny! Również miałam tę nieprzyjemność korzystać z usług tych... paula ODRADZAM ! (1) Totalne nie przestrzeganie własnego regulaminu. Kurierzy nie dość, że nie... Kinia Nika - opinia (1) Nie mam zdania na temat tej firmy kurierskiej. Kilka razy dostarczała mi... Nika Kurier nie dostarczy przesyłki!!! (1) Dzisiaj 26 kwietnia 2013 o godzinie 12 minut 20 kurier był z przesyłką pod... Donald Żukrowski Nie polecam!!! (1) Na ogólnej informacji w Wawie ściemniają i albo nie mają o niczym pojęcia,... MGrochal czemu tu się dziwić (1) Ludzie a czemu wy się dziwicie...czy ktoś był i widział nasz gdański oddział... heniek Tragedia (1) Kurier sam dostał się na posesję (mimo bramki otwieranej domofonem)!!!!... Klientka Podobnie jak reszta klientów- stanowczo odradzam. (1) Tragedia. Przesyłka wysłana w czwartek, więc we wtorek zacząłem się... lith Porażka ! (1) Zostałam zmuszona do skorzystania z 7, ponieważ sprzedający wysyła tylko ta... Marta G Dziadostwo (2) Kurierzy wiecznie sfochowani, robiący łaskę że w ogóle coś doręczają - nigdy... cyt porażka (1) Witam,19 lutego zglosilem osobiscie w siedzibie firmy na kokoszkach podjęcie... gargus Siódemka to dramat (2) zmuszona byłam skorzystać z ich usług gdyz wysyłajacy tylko z Siódemki... wredna baba TRAGEDIA (2) Czekam na przesyłkę już czwarty dzień i w oddziale mówią, że na pewno będzie... Michał