AMB - opinia (1) Średnio co miesiąc otrzymuję przez tego kuriera przesyłki. Do tej pory nie... AMB Porażka (2) Kurierzy to jakieś cymbały, są chamscy, aroganccy, pyskaci i pracują za karę.... Piotr Pomyśl zanim zamówisz. (1) Wybór kuriera jest zawsze kompromisem między jakością usługi a ceną. Firma... Stanisław
NIEPOWAŻNA FIRMA (2) Sfochowani kurierzy, dodzwonienie się do BOK graniczy z cudem, wieczne... Marianko Za co biorą pieniądze???? (1) Absolutnie nie polecam tej firmy. Na przesyłkę czekałam ponad tydzień i dalej... hanna Żenada (1) Kurier zostawił paczkę na którą czekałem 7 dni w innym domu, na innej ulicy.... Jan Likierski Jedna wielka kpina - jak ta firma moze jeszcze w ogole istniec?? (7) Zamówiłem paczkę ok tygodnia temu - mimo tego, ze posiada status 'doreczona'... Grakk kudłata - opinia (3) Ta firma to porażka . Paczka priorytetowa doszła po 5 dniach. Kurier... kudłata Totalna Porażka (3) Kurier przyjechal o godz 14, ja akurat w tym szasie wyszłem po kase do... Oburzony Syf kiła i mogiła (1) Tragedia, paczki nie ma, w statusie niby dostarczona, firmy nic to nie... Pablo nie polecam absolutnie.... (2) paczkę zamowilam 19.04, została nadana 23.04. Śledzę na stonie do dnia... ja83 Nie polecam (1) Nie polecam. Sprawdzałem status przesyłki w internecie. Tam widnieje jako... luke TRAGEDIA (1) Na stronie internetowej nieprawdziwa informacja o awizacji przesyłki w dniu... Beata Śmiech na sali a nie kurier. (2) Po to płacę za kuriera, żeby dojechał szybciej niż poczta. Paczki jak nie... konrad KATASTROFA A NIE FIRMA (4) Przesyłkę która została wysłana z Białystoku do Gdańska zanim do mnie... Bujos OK (1) Przesyłkę otrzymałem normalnie, dzień po nadaniu. Przywiozła ją miła Pani... Klient wyjątkowo hamskie zachowanie kuriera ! (2) nie dosyć że smarkacz wjechał mi na podwórko prywatne z pełnym impetem , to... ika Idealnie (1) czytając opinie byłam przerażona, spodziewałam się dramatów, potu i łez...... Poziomka Odradzam stanowczo (1) Firma poniżej krytyki. Usłyszałem od kuriera że po przesyłkę mogę podejść do... Piotr Szczęście (1) Najwyraźniej w moim przypadku można mówić o szczęściu, bo gdańskiej... Ona