Totalna olewka!!!! Nie korzystajcie!!! Tragedia! (2) Po prostu szczyt lekceważenia klienta. Najpierw dostaje na maila że paczka... Andrewww Konsternacja, szelmostwo, fiasko a niby firma ekspresowa!!! (6) Brak słów po prostu na tą firmę!!! Dodzwonić się do Oddziału w Gdańsku... Grażyna Masakra!!! (2) Ja czekam na swoją paczkę już tydzień i ani widu ani slychu... a pani z... ja
Totalny bałagan (2) Po jednej skardze złożonej w biurze siódemki, na pozostawianie przesyłki bez... asia Beznadzieja (3) Kurier przyjechal o godz 14, nie zastal nikogo w domu, zadzwonil do mnie ze... ma.ma BEZNADZIEJNA OBSŁUGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) w życiu nie spotkałam się z tak beznadziejną obsługą klienta, zarówno od... ....... Porażka (2) Kontakt zerowy, przesyłka gdzie jest nie wie nikt, kurier chyba zaginął. Brak... Mariusz beznadzieja (2) Zamówiłam paczkę w niedzielę po południu,liczyłam ,że max wtorek będę miała... kluseczka Żenada!!! (2) Paczka z adnotacją "odbiór własny" jeździ z kurierem. Telefon po 3 sygnałach... Dr Shpon paranoja (2) paczki giną, wracają na magazyn, jurier nie dzowni! ta firma to jakaś... bb Oliwa (1) Pierwsza przesyłka zgubiona. Druga przesyłka opóźniona kilka dni. Co się... Tomek wpisano status doręczono, a paczka dotarła 3 dni później (2) oczywiście po wykonaniu 5 telefonów i stracie pół godziny... porażka, zero... surec ZDECYDOWANIE ODRADZAM (1) dawno nie spotkałam się z tak nierzetelną i godną pożałowania firmą.... xy dobra firma (3) siódemka odkąd zmieniła logo zmieniła również priorytety. dostałem od nich... przedsiębiorca PORAŻKA (1) Pomimo oznakowania na opakowaniu o szklanej zawartości przesyłka nie dotarła... Nikomaster kurier obsługujący przymorze (1) Najgorsza firma z jaką miałam do czynienia. Kurier nie dzwoni do klienta mimo... Niezadowolona klientka Nie uprzejmy i arogancki kurier nie potrafiący wypisac awiza? (7) Przesyłka nadana w piątek powinna być u mnie w poniedziałek. Kurier... Arkadiusz Pęksyk 0 kontaktu (1) Nie da sie dodzwonic ... a jak sie juz dodzwonisz to mowia ze kurier jest... Klient żenada... (1) Kurier nie skontaktował się przed przyjazdem więc jechał do mnie na darmo b... nybek MASAKRA! (1) Nie polecam usług firmy. Najpierw moja paczka została zgubiona (na stronie... Kasia