Konsternacja, szelmostwo, fiasko a niby firma ekspresowa!!!
Brak słów po prostu na tą firmę!!! Dodzwonić się do Oddziału w Gdańsku graniczy po prostu z cudem!!! Nie kompetentna obsługa, która w ogóle nie wie z jakiego powodu nie poszła paczka, gdzie najpierw została wydana, a następnie została zwrócona przez kuriera nie jakiego Sebastiana, któremu zapewne było nie po drodze z moją paczką, no bo w końcu jest piątek i chciał szybko zacząć weekend!!! Paczka była w Oddziale w Gdańsku wczoraj i dziś powinnam ją była otrzymać, ale przez "lenistwo" i buractwo pracujące w tej firmie jej nie otrzymałam. Na dodatek bezczelnie "baba" tam pracująca powiedziała powiedziała, że najwcześniej mogę doręczyć mi paczkę w poniedziałek, bo wszyscy "zwichlowani genetycznie" kurierzy pojechali w trasę, ale co to mnie obchodzi, zapłaciłam więc chcę otrzymać paczkę w dniu w którym miałam czyli dziś!!! I po jaką cholerę w takim bądź razie firma deklaruje się jako firma ekspresowa!!! Jestem zażenowana i na pewno już nigdy więcej nie skorzystam z ich usług!!! Niech ktoś z tym "burdelem" zrobi porządek, chyba że nie zależy wam na klientach!!!!!