Konsternacja, szelmostwo, fiasko a niby firma ekspresowa!!!

Brak słów po prostu na tą firmę!!! Dodzwonić się do Oddziału w Gdańsku graniczy po prostu z cudem!!! Nie kompetentna obsługa, która w ogóle nie wie z jakiego powodu nie poszła paczka, gdzie najpierw została wydana, a następnie została zwrócona przez kuriera nie jakiego Sebastiana, któremu zapewne było nie po drodze z moją paczką, no bo w końcu jest piątek i chciał szybko zacząć weekend!!! Paczka była w Oddziale w Gdańsku wczoraj i dziś powinnam ją była otrzymać, ale przez "lenistwo" i buractwo pracujące w tej firmie jej nie otrzymałam. Na dodatek bezczelnie "baba" tam pracująca powiedziała powiedziała, że najwcześniej mogę doręczyć mi paczkę w poniedziałek, bo wszyscy "zwichlowani genetycznie" kurierzy pojechali w trasę, ale co to mnie obchodzi, zapłaciłam więc chcę otrzymać paczkę w dniu w którym miałam czyli dziś!!! I po jaką cholerę w takim bądź razie firma deklaruje się jako firma ekspresowa!!! Jestem zażenowana i na pewno już nigdy więcej nie skorzystam z ich usług!!! Niech ktoś z tym "burdelem" zrobi porządek, chyba że nie zależy wam na klientach!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Konsternacja, szelmostwo, fiasko a niby firma ekspresowa!!!

Szanowna Pani. Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszych usług. Pragniemy zapewnić, że dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić wszystkim klientom szybką i kompetentną obsługę. Dlatego chcielibyśmy bliżej zapoznać się z Pani zastrzeżeniami. W związku z tym, bardzo prosimy o przesłanie dokładnych opisów zgłaszanych przez Panią uwag do Działu Obsługi Klienta pod adresem bok@siodemka.com z podaniem numerów przesyłek oraz kontaktu zwrotnego. Po otrzymaniu zgłoszenia nasz konsultant podejmie działania wyjaśniające i skontaktuje się z Panią w celu przedstawienia efektów tych działań.

Z wyrazami szacunku
Zespół Siódemka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zespole Siodemki
Wszystko jest napisane jak wyżej. To jest forum na którym ludzie wyrażaja swoje opinie na temat jakości usług. Ja równiez miałem podobna sytuacje i skoro dodzwonienie sie do biura obsługi klienta graniczy z cudem ,a jak juz sie uda to jest "czeski film"- nikt nic nie wie, to już szczytem bezczelności ze strony Siódemki są powyższe rady żeby wysyłac jakies skargi na wasz mail. Jak widac z innych opini to i tak nie podnosi poziomu usług. Jednym słowem ŻENADA. Nie polecam tej firmy nikomu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hahahahaha, rozśmieszył mnie wpis Żonykrzsztofa, szczególnie stwierdzenie : "szczytem bezczelności ze strony Siódemki są powyższe rady żeby wysyłac jakies skargi na wasz mail". Autorka wątku wyraziła opinię, a Siódemka bardzo grzecznie odpisała co absolutnie nie było bezszelne! Każda firma chce, by jej usługi były na jak najwyższym poziomie. Jeżeli klient jest niezadowolony ma prawo wyrazić swoją opinię. Siódemka poprosiła o złożenie skargi bezpośrednio do nich, by móc wyjaśnić zaistniały problem. Co w tym dziwnego? To jest ukłon w stronę klientów, by na przyszłość unikać takich sytuacji i wyciągać odpowiednie wnioski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też mnie rozmieszasz.Poczytaj wszystkie wpisy na forum i wszędzie jest to samo tzn. klienci nie moga się dodzwonic do biur obsługi klienta, paczki nie dochodzą albo giną itd. a Siódemka grzecznie odpowiada na forum..hahahaha.To sie nazywa SPYCHOLOGIA a nie ukłon w stronę klientów. Radze się przejechac do nich do Gdańska na ul Nowatorów i zobaczyc te ruiny magazynu i pseudobiuro dyrektora handlowego oddziału w czymś co jest skrzyzowaniem baraku z budą a sam zrozumiesz, że daleko im do najwyzszych standardów i wcale nie chcą tego zmieniac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanowna Pani, prośba z naszej strony o kontakt i przedstawienie zastrzeżeń jest wyrazem dobrej woli i chęci rozwiązania konkretnego problemu. Państwa opinie są dla nas źródłem informacji zwrotnej i wskazują obszary działalności wymagające usprawnień z naszej strony. Dlatego każde zgłoszenie przesłane do Biura Obsługi Klienta jest szczegółowo analizowane, a gdy zaistnienie taka konieczność, przekazywane do odpowiednich działów w firmie. Jesteśmy przekonani, że te działania pozwalają nam poprawiać jakość świadczonych usług i owocują wieloma pozytywnymi opiniami naszych klientów.
Z poważaniem,
Zespół Siódemka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1