motogirl - opinia (1) Niemiła obsługa. Mialam odliczone pieniądze (28,90) w 5zł, 2zł i 90 gr.... motogirl Porażka (2) Przesyłka już ma opóźnienie jednodniowe, obecnie nie można namierzyć kuriera... zniesmaczony Nie poważne (2) Nadanie przesyłki do 13 w piątek, dostarczenie miało być w poniedziałek. Po... Bart84
(..) (2) Nie będę się rozpisywał na temat tego przewoźnika ale prawda jest taka, że... wizard skandal, skandal, skandal (2) przesyłka skierowana do mnie przez dwa dni jeździła w samochodzie kierowcy,... Mariusz Pawłowski skandal!!! (4) Kurier nie informując mnie wcześniej, dzwonił do mnie, gdy byłam w pracy o... Patrycja żenada (2) moja przesyłka leżała dwa dni na deszczu bo ciężko bylo poinformować ,... ja termin (1) witam,przesyłka widnieje jako dostarczona,ja oczywiście jej nie otrzymałem.na... budrysarka Odradzam!!! (2) Kurier dostarczył mi przesyłkę, podczas mojej nieobecności, dosłownie... Agnieszka nie doczekasz sie paczki w terminie (3) Siedząc w domu cały dzień i czekając na paczkę nie doczekałam się jej .Pan... ala zero kometencji (2) paczka dostaczona bez powiadomienia, pod inny adres, do innej osoby w dodatku... 7 Zmiana terminu odbioru przesyłki (1) Zlecenie nr 5839 z dnia 18 08 2012 w wyznaczonym dniu kurier sie nie pojawił,... Janek Jak zwykle żenada (2) Kurier dzwoni o 10 rano, ze dnia POPRZEDNIEGO zostawił przesyłke u sąsiadów.... ka Marcin - opinia (2) Pana przesylka zostala gdzies dostarczona, nie wiemy gdzie.... Sytuacja jak... Marcin Amatorka (3) Brak profesionalnej obsługi.Kurierzy powini wozic cement i pustaki na budowe... drifter Terminy (2) Kurier podpisuje paczki jako doręczone i następnie przywozi 2 dni później. W... Karol Prawdziwe Koko Koko Euro Spoko wśród firm kurierskich (4) To wszystko wielkie nic!!!Rano o godz.7:00 dzwoni kurier z pytaniem gdzie ma... POCZTOWIEC KURIER (1) Maiłem do czynienia z jednym z kurierów ........... to jakiś absurd brakowało... Piotr stanowczo odradzam-najgorsza firma kurierska (3) 16.05 zadzwonil kurier i umówił się na następny dzień,cały dzień czekałem,a... jasiek NIE NIE NIE (2) Koszmar. Kurier zabrał moją przesyłkę 13 i dostarczył ją, chociaż wcale jej... Monika