koszmar (1) termin dotarczenia uzgodniony godzina.. wszystko ..nie poszedlem przez... waldemar garstka ZDECYDOWANIE NIE POLECAM (2) Po pierwsze dodzwonić się do oddziału w Gdańsku - niestety niewykonalne........ Ania powinno być zero, nawet jedynka to za dużo (1) .... że też takie coś wogóle jeszcze nie wypadło z rynku.... ostatnio... waszczur
żenada (1) Dzisiaj mija czwarty dzień, odkąd wysłano do mnie przesyłkę. W tym czasie,... Agata Sebastian - opinia (1) Kurier przyjechał o 1830 bez wcześniejszego tel, nikogo nie zastał, zostawił... Sebastian Kpina! (1) Zamawiam siodemke kilka razy w miesiacu, bo niestety firma w ktorej pracuje... klient Siodemka- TYLKO DLA FIRM !! (1) Witam. Wspołpracuję z ta firma od ponad 1 roku , z czystej ciekawosci... Tomek masakra (1) telefonów nie odbierają,nie przyjeżdzają ,nie dzwonią.To nie jest ekspresowa... gdynianka tregedia!!!!! (4) kurier zostawia awizo z numerem telefonu, którego nikt przez 2 dni nie... Anna Janicka Polecam (1) Trudno mi się odnieść do opinii innych klientów, może mieli pecha. Ja jestem... Grzegorz Tusia - opinia (2) Zdecydowanie nie polecam. Od trzech dni nie mogą dostarczyć... Tusia ODRADZAM!!! (2) kilka dni temu dokładnie w piątek rano zamówiłem kuriera na godz 15, miał... Tomek bzdury gadacie (2) z SIÓDEMKĄ mam styczność od jakiegoś czasu nie mam podpisanej umowy ale w... jacek Szkoda słów (1) Zdecydowanie nie polecam. Kurier zostawił awizo, na podstawie którego... Anetta Masakra (1) Zakupiony przedmiot na allegro nie dotarł do mnie! Niby kilka razy próbowali... Diego kurier (1) obsługa kurierska katastrofa , arogancja i niekompetencja . SPARK Miła Pani ALE kurier do BANI (1) Bardzo miła Pani przyjęła zlecenie, pełen profesjonalizm. Odpowiadała na... Ziomuś niekompetentna obsługa (2) telefon odbiera niekompetentna osoba - młoda kobieta, która od razu... Katarzyna Adamowicz