Re: ODRADZAM!!!
SIÓDEMKA - ZŁODZIEJE
przed Świętami zakupiłam w sklepie internetowym przedmiot o wartości 170 zł. wysłano go ze sklepu w piątek rano a już wieczorem był w oddziele SIÓDEMKI w EŁKU. do środy kurier się nie pojawił, zadzwoniłam i okazało się że może on być u mnie w czwartek rano. Stwierdziłam więc, że odbiorę przesyłkę bezpośrednio z Oddziału w Ełku. Po przyjechaniu na miejsce bardzo długo trwało przeszukiwanie magazynu. W końcu się udało. Odebrałam i nie przyszło mi do głowy żeby sprawdzić, gdyż korzystam z usług kuriera bardzo często i do tej pory wszystko było w nienaruszonym stanie, a zamawiałam przedmioty o wysokiej wartości. Przyjechałam do domu i sprawdziłam jak wygląda zakupiony przedmiot, i co się okazało jest doszczętnie zniszczony i nie nadaje się do użytku. Wyglądało to tak jakby ktoś skakał po tym przedmiocie. ślady zniszczenia były na opakowaniu wewnętrznym a całość przesyłki zapakowano w folię SIÓDEMKI, jak się później dowiedziałam w taki sposób pakuje się uszkodzone przesyłki. Zadzwoniłam do Siódemki i okazało się że mogę dochodzić reklamacji nawet w momencie gdy otwieram przesyłkę w domu. Droga przez którą przeszłam to męka, umówienie się z kurierem na spisanie protokołu szkody graniczyło z cudem, ale w końcu zgromadziłam wszystkie potrzebne dokumenty i wysłałam wszystko zgodnie z Regulaminem Siódemki. Po tygodniu dostałam odpowiedz, że nie przysługuje mi zwrot poniesionych kosztów ponieważ nie otworzyłam przesyłki przy kurierze. I tak robią człowieka w przysłowiowego Balona, co innego mówią a co innego robią. SIÓDEMKA to Oszuści i Złodzieje. Nie polecam w żadnym przypadku tej firmy!!!
0
0