Siódemka to oszuści !!! (1) Przsyłka dotarła uszkodzona . Ten sam kurier przyjechał po kilku dniach (... OSZUKANY Bałagan, chaos, brak organizacji - po prostu "Siódemka" (1) Paczka z Katowic do Gdańska jechała ok. tygodnia. Potem leżała tydzień w... Rafał Oszuści (...)!!! (1) Jeszcze z tak nieprofesjonalną firmą się nie spotkałam!! Od dwóch tygodni... Aneta
koszmarny brak profesjonalizmu !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Czekam na przesyłkę od 15.12.2010 , która zawiera prezent dla syna,... Anka gruba_ryba - opinia (1) Najgorsza firma jaka działa na rynku zero kontaktu telewizor wysłany... gruba_ryba Firma Krzak (1) Towar wysłany przez nadawce i na tym historia się kończy. W systemie tylko... Remigiusz TRAGEDIA (1) Tydzień temu wysłano do mnie przesyłkę, do dziś nie dotarła, dodzwonić do... Kamila Amatorka (1) Nic dodac nic ując jak w tutule, nie polecam, idzcie do konkurencji i to nie... Tomazino Gorzej być nie może! (1) Szkoda słów! Tragedia! Już nigdy więcej!!! Radek TO JEST ŚCIERWO, A NIE FIRMA KURIERSKA (1) Przede wszystkim brak możliwości skontaktowania się z biurem obsługi klienta.... Ewa ŻENADA / TRAGEDIA / KICZ / DZIADOSTWO !!!! (1) Paczka z Wrocławia do Gdyni wysłana 14 grudnia, dzis mamy 22 a paczki nie ma,... Cichy - Gdynia NIGDY WIĘCEJ !!!!! (1) Ostrzegam wszystkich przed ta firma kurierską, zadna szybka przesyłka,... klient Ta FIRMA KRZAK WOLA O POMSTE DO NIEBA!!! (1) LUDZIE!!Wystrzegajcie sie jak ognia tej oszukanczej, beznadziejnej,... WROG SIODEMKI SUPER!POLECAM. (2) Przesyłka przyszła na czas,jestem zadowolona z usług firmy. Zadowolony klient!!!! To kpina nie firma kurierska!!! (3) Kurier nie zostawia awiza. nie informuje o przesylce , po 3 dniach od wysylki... Zawiedziony wszystko na szóstkę (2) Bez zastrzeżeń - nadana jednego dnia, odebrana następnego. Kurier zadzwonił... gomagda Siódemka nie polecam nawet wrogowi!!!! (1) Brak kontaktu - telefon ciągle zajęty. Na stronie nie mogę sprawdzić statusu... pati_koza NIGDY W ŻYCIU SIÓDEMKA (1) Czekam na paczkę od tygodnia! Wczoraj czekałam w firmie, bo kurier miał już... m0nika87 mniej niż zero :( (1) Takiej organizacji pracy i biura to jeszcze nie widzialam, po otrzymaniu... sol999 nie polecam Siódemki (1) czekam na przesyłkę z Leszna do Gdyni od 4 dni. Informują telefonicznie, że... Jaromir