Skandal (1) Paczka dalej do mnie nie dotarła choć wysłana została 17.12.2010...... dawlaw Autentycznie (1) Może ktoś z państwa widział gdzieś moją paczkę, albo wie gdzie ją znajdę. Coś... załamany Dramat i niekompetencja (2) Czeski film nikt nic nie wie ,kurier ma wyłączony telefon więc centrala nie... LOLO
Cienizna (1) Jeszcze nie otrzymałem przesyłki a już firma zapracowała sobie na taką... Niezadowolony gibki - opinia (1) cos nieprawdopodobnego ze taka firma jeszcze funkcjonuje. przesyke nadano 20... gibki ŚCIEMA , OSZUSTWO (1) PRZESYŁKA OD 20 DO 29 GRUDNIA NIE DOSTARCZONA ADRESATOWI , A POTEM PODOBNO... odbiorca nie dostarczonej paczki Beznadzieja (1) Nie można w jakikolwiek sposób się do nich dodzwonić. Na centralnym numerze,... malami Trzymajcie się z daleka od tej pseudo jednostki przewozowej!!!! (1) Czekam na przesyłę już czwarty dzień, zero kontaktu, telefony wiecznie zajęte... stas jac - opinia (1) Firma dno, dno, dno! Przesyłka nadana 20.12. nie ma do tej pory i nie wiadomo... jac OSZUŚCI ! Nigdy więcej żadnych kontaktów z tą "firmą" !!! (1) Przesyłka nadana 2010.12.16 do 2010.12.30 nie dotarła, na infolinii kłamią,... Piotr NAJGORSZA FIRMA "KURIERSKA" (1) Nasza paczka do dzis nie doszla, dzieci nie doczekały sie prezentow. A... darijka Najgorszy kurier na rynku! (1) Koszmar! Podzielam zdanie innych! Mija 10-ty dzien czekania na przesylke i do... AM Tak jak inni, ta firma do DNO!!! (1) Czekam na przesylke ponad tydzien, w gdansku nikt nie odbiera, ta firma spada... bobek TRAGEDNIA (1) NIGDY WIĘCEJ , FIRMA MUSI UPAŚĆ. NA PACZKE CZEKAM JUŻ 10 DNI !!!! A od 8 dni... Pielec ZLODZIEJE, OSZUSCI, PELNE DRANSTWOIII LUDZIE - UWAZAJCIE NA NICH (1) Podpisuje sie pod moimi poprzednikami, nie mam juz nawet sily rozpisywac sie... poszkodowana totalny burdel (1) Najgorsza firma z jakiej korzystałem,dzisiaj jest 28.12.2010 i podobno jest w... wkurzony Moja ocena: mniej niż zero (1) Firma jest jedną wielką kompromitacją. Od 15.12 próbują doręczyć mi przesyłkę... Agnieszka T Tragedia... (1) zero kontaktu, zero informacji, i niestety brak przesyłki... Mateusz nigdy w zyciu tej (...) bandy (1) tylko w naszym dzikim kraju toleruje sie takie pseudofirmy ktorych... wkurzony czekam sobie... (1) Centrala Wwa "przesyłka jest od 22.12. w Gdańsku" Centrala Gdańsk "przesyłka... Leeluu