Brak przesyłki (1) W systemie cały czas widnieje informacja że przesyłka jest w stacji nadania... Rafał Ł. FATALNA FIRMA (1) dotyczy przesyłki 9730003592707, przysyłacie Państwo esemesy od 2 dni, że... rosa TRAGEDIA!!!!! (1) Nazywają się kurierem. Piszą o ekspresowej przesyłce, a kurier z południa... Aga
dno (1) Data stanu:2010-12-16 10:55 Opis:Zwrot przez kuriera (ZK) Data... bob Uwaga na tą firme!!! (1) Czekam już tydzień na swoją przesyłkę. W tym samym czasie miałem wysyłany... Marcin Totalny Syf! (1) Paczka leżała na magazynie w Gdańsku, mimo to nie było żadnego upadate'u w... Se7en brak kontaktu (1) brak kontaktu zarówno z obsługą na centrali jak i z kurierem. Zamówiłam... Zu MASAKRA! (1) Firma absolutne dno, przesyłka nadana w Kielcach 02.12. do dzisiaj jej nie... Monika Masakra! (1) Nie mam zamiaru się rozpisywać na temat tej firmy bo szkoda mojego czasu.... Niezadowolona Totalna masakra (1) Ja czekałam na przesyłke 9 dni. Po awanturach i telefonach... wkońcu doszła ja NIE UPRZEJMY I HAMSKI KURIER (7) KURIER STRASZNIE NIE UPRZEJMY KŁÓTLIWY ..NIE DOŚĆ ŻE NIE ZADZWONIŁ I NIE... ANETA kurier z wrzeszcza (2) nie spotkałam się z taką obsługą klienta nigdy i nigdzie. Kurier totalny... ula beznadzieja!!! (3) Dzisiaj po raz pierwszy miałem styczność z tą firmą i niestety dołączyłem do... Maciek brak kuriera i kontaktu (1) "0" tyle mogę dać punktów za kontakt, terminowość itd. już godzinę wiszę na... janusz rudnik NOWE KIEROWNICTWO SIUDEMKI (1) Siudemka gdansk jest beznadziejna tylko i wyłącznie z powodu nickich płac... kurierzy siudemka oczywiście ze nie polecam!!!!! (1) to jest jakis dramat!!!! cały dzień czekam na przesyłkę i jeszcze jej nie... sapo klient - opinia (1) niemożliwośc połączenia się telefonicznego z konsultantem , czas oczekiwania... klient siódemka jest niekompetętna i będzie tracić dobrych kurierów (1) popieram kuriera niech pani zatrudni się w Siódemce jako kurier i zobaczy jak... Dodo NIGDY WIĘCEJ " SIÓDEMKI"! (5) Wczoraj znalazłam w skrzynce awizo "Siódemki"-kurier był 0 12.30, czyli wtedy... Łosoś Tragedia !!!!! (1) Tydzień czekam na przesyłkę !!! Dzodzwonić się na tą ich cholerną infolinię... Andrzej