NIGDY WIĘCEJ " SIÓDEMKI"!

Wczoraj znalazłam w skrzynce awizo "Siódemki"-kurier był 0 12.30, czyli wtedy gdy wszyscy w pracy, zatelefonowałam pod zostawiony numer, pracownica stwierdziła, że to już II wezwanie( ciekawe, komu doręczyli pierwsze), więc po przesyłkę muszę przyjechać sama, do siedziby firmy, ok.8 km. od centrum Gdańska, gdzieś na peryferiach miasta mają swoją siedzibę. Ale skontaktowałam się z firmą wysyłkową i przy kolejnych paczkach dla mnie będą korzystać tylko z usług Poczty Polskiej. Sądzę , że UPS i DHL ( jak dotąd niezawodni) wygryzą "Siódemkę" z rynku trójmiejskiego dość szybko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: NIGDY WIĘCEJ

wszyscy są w pracy a kurier co na feriach?
a może zamówić przesyłkę do pracy nie do domu, co!!!!!
a może dopilnować by na przesyłce był nr tel kom by kurier się mógł skontaktować!!!!!
a może na przesyłce zaznaczyc, nie ma z tym problemu, dostarczyć np. po 16tej godz!!!!1
WYSTARCZY POMYŚLEC A NIE PRETENSJE OD RAZU!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

jestes tepy nie masz pojecia o kurierce zamawiaj poczta i czekaj wieki

Panie Kurierze Siódemki wieki to można czekać na przesyłkę, którą Wy dostarczacie-akurat w ostatnim czasie poczta dostarcza przesyłki w ciągu 1-3 dni - poprawiło się u nich z tym znacznie, ale Wy ciągle na tym samym poziomie. Zgadzam się z drugą wypowiedzią, ze ludzie skoro spędzają dużo czasu w pracy, powinni zamawiać przesyłki na adres firmowy, gdzie będą mogli je odebrać, a nie podają domowy, gdzie trudno ich zastać. Kurierze Siódemki po Twoich wypowiedziach widać, jaki jesteś uczony - zamiast obrażać ludzi, dzięki którym masz pracę, może weź się porządnie do roboty, to nie będzie tylko niezadowolonych klientów.

zgadzam się z wypowiedzią kuriera do niedawna pracowałem w tej śmiesznej firmie ,mają duży bałagan, kurierzy zaczynają pracę o 6-tej rano a wyjeżdżają w rejon o ,11 jest dużo przesyłek do doręczenia a bardzo mało czasu operacyjnego kurierzy pracują po 12 godzin dziennie a ich miesięczne wynagrodzenie to 1500zł. nie dziwie się że nie wszyscy dostają paczki na czas a do tego brak kontaktu tel.z klientem proponuje zatrudnić się w siódemce (podobno szukają kurierów) wszystkim niezadowolonym klientom i zobaczyć jak to jest ,pozdrawiam wszystkich niezadowolonych a do roboty to jest koń droga pani