Czekajcie cierpliwie... (1) Chce dać nadzieję ludziom którzy czekaj na swoją paczkę... Ta okropna firma... angel nikomu nie polecam (2) paczke wydali zamiast na następny dzień to po 2 tygodniach od nadania... AGATA Dla mnie bomba (2) Zamówiłem sprzęt sportowy, paczka była wysłana w poniedziałek we wtorek już... Jakub
Tragedia !!!!!!! (5) Paczka nadana 9 grudnia 2010. Do dnia 16 grudnia zero odzewu ze strony... Klient SIÓDEMKI pierwszy i ostat Ocena Firmy Kurierskiej "7" Oddział w Gdańsku (3) korespondencja pomiędzy bankiem i klientem Anna K. Masakra (1) Wczoraj tj.18-01-2011 o godz 8 zostala nadana paczka do dnia dzisiejszego... Razor Paczka idzie już tydzień i nie dotarła, czy tu usługi ekspresowe? (1) Kontakt żadnen ani w oddziale ani w centrali. Podaja mylne maile, fax... niezadowolona kpina (1) Przyjechalem do ''biura" po przesylkę,czekalem1,5godz.zanim magazynier ją... Maciek DNO!! (1) omijać nie korzystać z usług dziwne że to coś egzystuje na rynku paczka... . Porażka to mało powiedziane (1) Mam nadzieję, że ta firma upadnie i to szybko z wielkim hukiem niczym winda z... Mateusz Banda nieudaczników (1) Przesyłka wysłana z Hrubieszowa (południowy wschód Polski) dotarła do... Rafał Kosecki DNO I KPINA (1) OD 21 GRUDNIA CZEKAM NA PRZESYŁKĘ. WYKONAŁEM KILKANAŚCIE TELEFONÓW I CO? ...... GRZEGORZ Największe g... 2010 roku (1) Cała prawda o firmie siódemka: jeden wielki syf, oszustwo i debilizm ludzi... Niezadowolony klient Partactwo i kompletny brak profesjonalizmu. (1) Brak przesyłki, brak jakiegokolwiek kontaktu z oddziałem. Dezintegracja i... Ewa DRAMAT (1) Była to karma dla mojego psiaka wysłana z Kłodawy.Zero informacji ze strony... HUSKY Szok! (1) Paczka z ulotkami które miały być rozniesione przed świętami jedzie z Łodzi... a&m banda nieudacznikow (1) przesylka zostala nadana 13.12 i do tej pory nie dotarla. oczywiscie byl to... piter siódemka (1) siódemka to niestety totalne dno...strasznie mnie dziwi ze ludzie nadal... xxx Żenada (1) Wielkie spóźnienia, bałagan, brak kontaktu, ignorowanie klienta. ana badziewie szajs i pomyłka (1) Co tu gadać. Nigdy więcej . Z Warszawy do gdańska ponad 2 tygodnie i jeszcze... gdańszczanin