nikomu nie polecam
paczke wydali zamiast na następny dzień to po 2 tygodniach od nadania uszkodzoną!!! długo czekałam na paczkę z wygranym robotem kuchennym o wartości rynkowej 300zł śledziłam przesyłkę przez internet, zobaczyłam na ich stronie status dostarczono a nie odebrałam zadnej paczki ,oni zrobili błąd w adresie i dali moją paczkę do innej osoby musiałam dzwonić ponad tydzień kilka razy dziennie, wydzwoniłam 50zł aż ktoś się zainteresował sprawą,dostarczyli mi paczkę uszkodzoną robot był wyciągany brzydziłam sie go dotykać bo nie wiem po kim, mam ciasne mieszkanie a nie magazyn rupieci i wywaliłam go po miesiącu bezskutecznych rozmów a oni na koniec powiedzieli ze albo im wysle tego robota na swój koszt albo nie oddadzą kasy mimo że doskonale wiedzieli o swojej winie, kazali mi zebrać dokumentację typu protokół szkody,faktura itd i drałować na pocztę płacić za ksero dokumentów, znaczek i kopertę;
mimo nie wykonania usługi, i dostarczenie przeze mnie pełnej dokumentacji nie wypłacili mi ŻADNEGO odszkodowania!!!!
nie poszłam do sądu bo mi szkoda nerwów za 300zł ale złodzieje są bez 2 zdań
nie polecam nikomu tej firmy!
unikać jak ognia!
mimo nie wykonania usługi, i dostarczenie przeze mnie pełnej dokumentacji nie wypłacili mi ŻADNEGO odszkodowania!!!!
nie poszłam do sądu bo mi szkoda nerwów za 300zł ale złodzieje są bez 2 zdań
nie polecam nikomu tej firmy!
unikać jak ognia!