rewelacja (2) po przeczytania poprzednich opinii, poczułem się jak w matni. Jednakże, ku... K. M firma WOLNA AMERYKANKA (1) NIKT nikogo nie kontroluje każdy pracuje tam według swojej wygody ,... BEATA Fatalnie. (1) PONIŻEJ JAKIEJKOLWIEK KRYTYKI. Paczka została nadana osiem dni temu i nikyt... Wojtek
szkoda gadac (2) dziadostwo totalne -szkoda się rozpisywać na temat tej firmy Paweł TRAGEDIA (3) Zamówiłam paczke w poniedziałek pan który ja wysyłał powiedział ze do srody... Jowita problem z ustaleniem przesyłki- nie polecam!!! (1) Firma totalne dno. Jeśli nie chcecie się nie potrzebnie denerwować i... anka porazka (1) dowonic sie nie idzie paczke dostaje sasaid co to k... ma byc to POcztA... piraniush Siódemka- skandaliczne zachowanie, oszukiwanie klientów (10) Witam, pragnę zwrócić Państwa uwagę, na skandaliczną działalność firmy... Marta DRAMAT i nic wiecej. (2) Kurier zadzwnil,ze stoi pod drzwiami a nikogo w domu nie ma..uprzedzajac od... Ann Pani Kierownik MARGARETA - Tragedia (3) Kierownik Pani Margareta, pełna porazka, dziwi mnie ze taka osoba jest na... WERONIKA Oszuści co kłamią w żywe oczy! (2) 1 kwietnia nadano do mnie przesyłkę. Jest 9 kwiecień a jej nie mam!!! W... Marta Co za fatalna obsługa!!!!! (1) Kurier nie dzwonił, ani nawet nie dojechał do mnie z przesyłką.W sklepie... kulokferek (...) (1) naprawdę nie polecam tej firmy. Doczekać dostarczenia przesyłki graniczy z... leja Kurier chylonia (1) Polecam jak najbardziej ,wystarczy do niego zadzwonic i się umówić , zawsze... Autor przesyłka zaginęła (1) Radzę wszystkim o ile to możliwe wystrzegać się firmy SIÓDEMKA. Kupiłam w... Justyna Kurier jak Zorro (1) Masakra, w moim wypadku poszło szybko ale paczkę dostała sąsiadka której... Marina TRAGEDIA! (1) Fatalny kontakt, nie jestem w stanie dodzwonić się do firmy i dowiedzieć, co... try Niesamowita tragedia !!!!!!! (1) Dzwoniłem pierwszy raz i pewna Pani podała mi nr do kuriera. Okazało się, że... Sław Odradzam !!! (1) Do mnie nie mogli wogole dojechac. Po 20 telefonach i skardze w koncu... mimmi polecam - kurier przesympatyczny (3) Jestem właścicielem nie duzej firmy w Gdańsku i korzystam z usług siudemki.... klijent