Totalna Porażka

Kurier przyjechal o godz 14, ja akurat w tym szasie wyszłem po kase do bankomatu między nami mineło 5 minut dżwi otworzyła moja mama no i się zaczeło. Kurier to kawał gbura cham i nie wychowanej świni nic go nie interesowało nie chciał nawet poczekać tych 5ciu min.zostawił awizo i stwierdził że gówno go to obchodzi czekać nie będzie i jeździć dwa razt też nie będzie więc mam sobie sam odebrać przesyłkę na magazynie więc czemu mam płacić za przesyłkę skoro sam muszę po nią jechać brak słów NIE POLECAM!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Totalna Porażka

Szanowny Panie, wszelkie przejawy braku profesjonalizmu ze strony naszych kurierów są wnikliwie badane. Opisane przez Pana zdarzenie wzbudziło nasze zaniepokojenie i zależy nam na wyjaśnieniu wszystkich okoliczności tego zajścia. Prosimy o przekazanie na adres naszego Biura Obsługi Klienta (bok@siodemka.com) krótkiego opisu sprawy, numeru przesyłki i kontaktu telefonicznego do siebie. Niezwłocznie zajmiemy się wyjaśnieniem tej sprawy.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Siódemka

Re: Totalna Porażka

To zapewne ten sam kurier,który i nam dostarczał przesyłkę i od lutego do maja nie nauczył się jak ma rozmawiać z ludzmi .....krzyczał do słuchawki,aroganctwo i prostactwo wylewało sie z butów no tragedia,a Zespół Szanownej Siódemki wciąż tu wypisuje,że dołoży wszelkich starań itd itd nic w tej firmie się nie zmienia na lepsze a czyja wina ??? wniosek jest jeden