DNO... DNO... DNO... (1) Kurier przyjechał ale stwierdził, że nie ma jednak ze sobą paczki i... S Michał - opinia (1) BEZNADZIEJA. DNO I KILOMETR MUŁU!!!! Brak jakiegokolwiek kontaktu z kurierem.... Michał Przesyłka kurierska SIÓDEMKA (1) TOTALNA PORAŻKA !! ODRADZAM Z KORZYSTANIA Z USŁUG SIÓDEMKI ,SZKODA CZASU I... PIOTR
Niestety (2) nie polecam nikomu. Wszystko jest pieknie do momentu gdy kurier pobiera nasza... gsp kurierzy kłamią (2) Do mnie kurier w ogóle nie dotarł, a napisał, że odmówiłam odebrania... Barbara klient (1) Był na dziś umówiony kurier między 8-12 h który miał zabrać reklamowaną... KRZYSZTOF odradzam, masakra. (2) Sprawdzam tracking przesyłki, widzę że przekazana do doręczenia, siedzę cały... a OGOLNA OCENA PONIZEJ ZERA (1) KURIER PRZYWIOZL SILNIK NA PALECIE OCZYWISCIE POLAMAN , NANASTEPNEY DZIEN... AUTOMAX szok (1) ocena 1 to jest za dużo powiedziane. powinno być 0, jeszcze takiego czegoś... Tom W żadnym wypadku nie polecam. (1) Nigdy, nigdy, nigdy więcej! Paczka nadana do nas w poniedziałek, we wtorek... Dorota L Wciskają, że adres niewłaściwy. (1) Po telefonicznym potwierdzeniu prawidłowości adresu i umówieniu terminu... Sławek Najgorsi kurierzy w Polsce! (2) Nie ma słów by opisać pracę kurierów Siódemki w Trójmieście. Nigdy nie... Agata Masakra (1) Wedlug sledzenia zostala moja paczka doreczona. Ale nie do mnie. Nie mam... Psss Maskryczna 'Siódemka" (1) Nikomu nie polecam. Czekam na paczke 3 tygodnie. Kurier byl raz bez... Joanna Mogę sie tylko dołączyć do ocen JEDYNKOWYCH (1) Bezczelny kurier,zwodził na temat czasu dostawy,nie raczył się wywiązać z... R.GDANIEC Siódemka skandaliczna firma kurierska (1) Drugi odbiór paczki jedynie w "bazie kuriera" oddalonej 20 km od... Łukasz Skandal (1) To w jaki sposób kurierzy odnoszą się do klientów, to jest skandal. Obruszony... AgaB kwiateczek - opinia (1) obsługa bardzo miła, moj pan Kurier to mega świetny pan, zawszeusmiechniety i... kwiateczek NAJGORSZA firma spośród wszystkich firm na całym świecie (1) Nigdy w życiu nie zostałam tak źle potraktowana przez nikogo, tak jak... kkk najgorszy dorczyciel... (1) Firma jest wyjątkowo nierzetelna. Na paczke trzeba czekac caly dzień w domu,... Grzegorz M.