Najgorsza firma kurierska w Polsce!!!

Dziś miałem okazję" skorzystać z ich usług". kurier przyjechał do domu o godzinie 12.W tym czasie ja jak większość narodu przebywa w pracy, o tym kurierzy z siódemy chyba nie wiedzą, następnie nie zastawszy mnie w domu zadzwonił i poinformował iż przesyłkę mogę odebrać dziś koło 16 gdzieś na mieście !!!Zadzwoniłem do konsultanta ze skargą na kuriera,poinformowano mnie że to moja jest wina i że mi nikt przesyłki już nie dostarczy a paczkę to mogę odebrać sobie sam w siedzibie firmy w Gdańsku!!! Nie po to płacę za dostarczenie przesyłki pod wskazany adres abym teraz miał po nią sobie jeździć!!! Firma krzak !!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Najgorsza firma kurierska w Polsce!!!

a jak miał Ci ją doręczyć skoro w ciągniu dnia nie ma Cie w miejscu doręczenia ? Myślisz że ten biedny kurier jest na wakacjach ? Pomyśl troche!
p.s Współczucia dla kurierów...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 14

Potwierdzam w calej rozciaglosci niekompetencje "Siodemki"! Duzo handluje na Allegro i jedyne "przygody" jakie mialem dotycza wlasnie tego kuriera... po dwoch nieudanych probach doreczenia (podobno mnie nie bylo) umowilem sie na dokladna godzine i... nic. Po pol godzinie sprawdzilem w trackingu i okazalo sie, ze znowu mnie nie bylo!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

koleszka ma rację
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po pierwsze kurier to nie taksowkaz ze zamawiasz go sobie na godzine! Po drugie tez jest w prwcy tak jak ty po trzecie zaplaciles za dostawe do domu wiec byl to ciebie nie bylo!l zamiast zamowic sobie toa pitole do pracy to czkasz az ci ktos poczke do domu o 21 przywiezie kurier to nie robot i jego czs w pracy tez ma koniec pomysl zanim sie wyzalisz biedaku ic do sklepu i se kup tp niebendziesz nazekal,!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

cóż -inne firmy kurierskie -kurierzy potrafi zadzwonić umówić się na godzinę albo podwieźć paczkę w miejsce pobytu odbiorcy -np do pracy.
jedynie siódemka nie potrafi zadzwonić.

moje "negatywne przygody z Siódemką"

wysyłka paczki -firma zamówiła kuriera -dopłacając za odebranie paczki ode mnie w określonych godzinach -przed godz 9-tą
-najpierw informacja od siódemki, że kurier odbierze paczkę do godz 10-tej a nie 9-tej -a kurier przyjechał o godz 19-tej. cały dzień czekania -zamiast jechać do pracy. dla mnie spora strata.

przygoda druga -zakup przez internet -niestety przesyłka NIESŁAWNĄ BEZNADZIEJNĄ SIÓDEMKĄ

wziąłem wolne z pracy żeby czekać na paczkę -która była bardzo potrzebna i pilna.
info mail od siódemki ,że -śledzenie przesyłki na stronie kolejne statusy
- i w końcu status wydana kurierowi -przesyłka w doręczeniu

-potem zmiana statusu -awizowano o godzinie 17:23 -a ja cały czas siedziałem w domu -ani awiza -ani telefonu ani kurier nawet się nie pojawił w okolicy -po prostu wpisane w system awizowano . strata mojego dnia.

mój tel do obsługi klienta -ustalą co się stało wyjaśnią -oddzwonią i dostarcza przesyłkę najszybciej jak się da -potrzebna rano ok.
nie oddzwonili. mamy 19:26 -jeszcze nie dostarczyli...
ale godz 16:02 -kolejna zmiana statusu "umówione doręczenia" -ciekawe z kim umówione -bo do mnie nikt nie dzwonił -nikt nie przyjechał nie awizował zero kontaktu -a tu nagle "umówione doręczenie"

sporo rzeczy kupuję przez internet -z żadną inną firmą kurierską nie miałem problemów -poczta polska też solidnie -jedynie dwa przypadki z "siódemką" obydwa karygodne lekceważenie klienta -statusy przesyłek z sufitu brane... NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA TO SIÓDEMKA
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Własnie miałam stycznośc z tą hołotą. Kurier wczoraj pozostawił informacje, że nikogo nie zastał, mimo iż cały dzień mąż siedział w domu i czekał jak pies. Konsultanci spuszczają klientow na drzewo mówiąc, że trzeba czekać, kurier nie raczy zadzwonić, nawet na wyraźne prośby ze strony klienta, bo to"jego dobra wola". Drugi dzień bylismy przykuci do mieszkania, bo nie wiadomo było, o ktorej łaskawca raczy się pojawić. Zamawiając usługę trzeba w ich mniemaniu brać co janmniej trzy dni wolnego i musrem siedzieć w domu przy drzwiach. Dno, dno, dno i trzysta metrów mułu!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Siódemka jest żenująca...kurier mnie straszył, że awizuję paczkę. Nie potrafił się dogadać mimo mojego grzecznego tonu. Beszczelny na informację, że paczka jest duża odpowiedział, że jest lekka. Od razu zadzwoniłam ze skargą to nagle po 16:00 potrafi przyjechać. Nigdy więcej, to najgorsza firma kurierska i kurierzy są bardzo nie mili...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najgorsza firma jaka może być,dno!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzisiaj spotkało mnie to samo.. Siódemka to najgorsza firma kurierska w Polsce, a korzystałem już ze wszystkich firm.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0