Cierpliwość i przystosowanie do sytuacji
Po mimo że spędziliśmy w sklepie ok. 2 godziny to obsługa za każdym razem bez najmniejszego problemu podchodziła i odpowiadała na nasze pytania. Nie byliśmy osaczeni ale zawsze gdzieś w zasięgu oka był pracownik. Poziom wiedzy osób naprawdę był wysoki, techniczny a odpowiedzi i porady szczegółowe poparte najważniejszymi pytaniami o aspekty których nie wspominaliśmy i nie braliśmy pod uwagę. Potrafili zachować się odpowiednio do sytuacji. Potrafili dostosować metodę rozmowy zależnie od charakteru rozmówcy - żarty były na poziomie i w odpowiedniej chwili. Nasze błędne informacje były sprostowane w sposób kulturalny. Jako osoba towarzysząca spędzająca długi czas w sklepie po chwili zacząłem być poirytowany oczekiwaniem na osobę z którą przyszedłem. Ten stan został niemal natychmiast zauważony przez obsługę sklepu i co chwilę byłem raczony ciekawostkami i informacjami z szerokiego świata sportu. Nie było to nagminne ale sprawiło że czas oczekiwania był przyjemny i dało do zrozumienia że dla obsługi sklepu Tuttu na pierwszym miejscu są ludzie a nie agresywna sprzedaż. Efektem czego poprosiłem o dodanie mnie do listy mailingowej i z na pewno skorzystam z oferty i będę polecać sklep