Cierpliwość i skuteczność
Gorąco polecam OSK Expert. Wybrałem ten ośrodek na podstawie poprzednich opinii i nie zawiodłem się. W ramach podziękowań za skuteczne przygotowanie nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim do pewnego i bezpiecznego poruszania się jednośladem. Wielki plus za możliwość e-learning'owego przeprowadzenia kursu teoretycznego. Pedagogiczne podejście i cierpliwość zarówno Leszka jak i Michała. Do tego wszystkiego nowe, odpowiednio przygotowane motocykle. Całość kursu udało się praktycznie ukończyć w ciągu miesiąca.
Po pierwszych jazdach bardzo sceptycznie podchodziłem do możliwości zdania egzaminu za pierwszym razem. Jednak doświadczenie kadry sprawiło, że z każdą jazdą czułem się coraz pewniej. Egzaminy, teoretyczny jak i praktyczny, zdałem za pierwszym razem. Polecam z pełną odpowiedzialnością.
Po pierwszych jazdach bardzo sceptycznie podchodziłem do możliwości zdania egzaminu za pierwszym razem. Jednak doświadczenie kadry sprawiło, że z każdą jazdą czułem się coraz pewniej. Egzaminy, teoretyczny jak i praktyczny, zdałem za pierwszym razem. Polecam z pełną odpowiedzialnością.