Cikiernia Markiza żukowo

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej dziewczyny czy macie jakies opinie o tej cukiernia,polecacie jakies smaki tortu oraz ciasta. A moze macie jakies zdjecia waszych tortów z tej cukierni. Byłabym wdzieczna gdzyż niestety cukiernia nie ma swojej strony by obejrzeć ich prace.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Cikiernia Markiza żukowo

mi średnio smakowały, chociaż wiele osób je polecało. Moim zdaniem o niebo lepsza jest cukiernia Jarząbińscy w Kościerzynie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moi rodzice właśnie tam kupują ciasta (jeżeli ja nie mam czasu ich zrobić ;))
ciasta i torty są dobre, nie powalają mnie na kolana ale mogę polecić. Uwielbiam ich lody gałkowane za to... pycha....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam zdecydowanie! moja przyjaciółka miała od nich tort i ciasta w sierpniu na weselu, wszystko było boskie i na dodatek atrakcyjne cenowo :)

up up
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miała ciasta i tort z Markizy na swoim ślubie. Wszyscy goście byli zachwyceni. Teraz jak mam okazje to też kupuje u nich. Cenowo też było najkorzystniej i dowieźli nam na miejsce razem z paterą nie biorąc żadnej zaliczki.

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...