Popcorn (1) Kino ok,ale trwajaca od lat moda na popcorn skutecznie mnie zniecheca do... obywatel Jestem na tak (1) Polecam to kino. Dla osób lubiących częste seanse bardzo dobrą opcją jest... J.K To Kino to żart (1) na seans o 22.30 rezerwacji o 22.30 na seans nie można zrobić. Miły Pan mówi... Ktoś wkurzony
Ceny za bilety Mega drogie najlepiej iść do biedronki po popcorn !! (1) A łazienka to żart... niedługo bd rozdawać plastikowe karty aby tam wejść....... bbzdura ocena prowadzenia spotkań dla kobiet (1) Muszę się przyznać, że pani prowadząca spotkania wieczór dla kobiet, w kinie... Agata :) (1) ostatnio byłam w tym kinie. obsługa na najwyższym poziomie. ceny w porównaniu... Mika Vouchery Cinema City - jakaś totalna porażka na całej linii... , a niby mamy 21 wiek i cywilizowany kraj (19) Do wczorajszego dnia uważałem to kino za naprawdę si nie było sie do czego... Karol KREWETKA - DNO (1) Byłem dziś na Hobbicie w Krewetce. Miała być wersja z... kris drogo, bardzo długie reklamy, podarte siedzenia (4) Za bilet dla dwóch osób na film 3d zapłaciłęm 54 pln. Mimo takiej kwoty... dzik bardzo kulturalnie (1) idąc z dziećmi lat 4 i 6 wybraliśmy niefortunnie repertuar(mimo że animacja,... bear777 Ceny ze strony internetowej nie zgadzają się z cenami przy kasie. (3) Wybierając się do krewetki na film, radzę dobrze sprawdzić ceny. Nie zgadzają... Agnieszka UWAGA NA PCHŁY W KINIE !!!!!!!!!!!!! (3) Wczoraj byłam z dziećmi w kinie, na dzień dobry dostaliśmy bardzo brudne... Kinomaniaczka inaczej żenująca obsługa i zasady "made in Belarus" (5) Mieliśmy z dziewczyną pewną małą uroczystość. Zaprosiła mnie do kina, seans... M.S. URODZINY DLA DZIECKA PORAŻKA !!!!!!! (1) urodziny dla dziecka organizowałem w rożnych miejscach i zawsze córka była... tomas Polecam , ale z zastrzeżeniem (1) Osobiście często korzystam z Multikina .Pracuję w szkole i ze względu na... mika urodziny dla dziecka (2) Dnia 07.08.2011r. odbyły się 9-te urodziny mojego syna w kinie KREWETKA w... Agnieszka i Sebastian Bardzo fajne kino (1) Super, że Cinema City zdecydowało się na remont. Toalety wyglądają bardzo... tepa_strzala Bardzo dobre kino (1) Szybko pojawiające się nowości, dobra obsługa, niestety drogo, ale ogólnie... seba świetne kino (1) Krewetkę odwiedzamy kilka razy w miesiącu i wraz z dziewczyną jesteśmy bardzo... Dejw Wokół kina (1) Przechodziłam obok Krewetki tam jest ławeczka siedziało dwóch typów... M