Marcin - opinia (1) Polecam w 100% super obsługa i porady Marcin grzegorz - opinia (1) witam panowie znaja sie na zeczy poszedłem do nih z uszkodzonym glosnikiem... grzegorz znęcanie (2) Pracowałem w tym sklepie, właściciel znęcał się psychicznie nad wszystkimi... Mike
Tablet Samsung Galaxy Tab S2 (1) Bardzo miły kontakt ze sprzedawcą, szybko, uczciwie, dobra cena, z pełna... Tomasz Dzierżanowski Warto tam kupować (1) Polecam na 100 procent, świetni fachowcy -idealnie dobrali mi sprzęt tzn.... Darek opiniasklepu (1) moja opinia zgodnie w/w ankieta marek sobieraj Kupowałem słuchawki i kolumny. (1) Można sprzętu posłuchać przed zakupem o ile mają na stanie Ze sprowadzanym... Sekator Fachowa i miła obsługa! (1) Bardzo sympatyczna, przychylna obsługa, dobra komunikatywność, spokój i... Maganiusz Filip - opinia (1) Po prostu jestem zadowolony z obsługi, cen jak i udzielonych porad. Filip Szukałem Pianocrafta i znalazłem. (1) Z czystym sumieniem mogę polecić sklep. Nie dość, że dostałem sprzęt 400 zł... Papcio