Cirque du Soleil: Alegría

Temat dostępny też na forum: Cirque du Soleil: Alegría
Opinie do spektaklu: Cirque du Soleil: Alegría.
Po ubiegłorocznym sukcesie spektakli Saltimbanco, Cirque du Soleil we współpracy z Alter Art przedstawiają docenione przez krytyków i publiczność na całym świecie widowisko Alegría w ERGO ARENIE od 31 lipca do 4 sierpnia 2013 - tylko siedem spektakli!

O Cirque du Soleil:
Na początku, Cirque du Soleil tworzyło kilkunastu artystów ulicznych na czele z Guyem Laliberté - wielkim wizjonerem, do ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cóż za wspaniały chwyt marketingowy

promować Alegrię w okresie alergii.. :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 20

rodzinka 2+2

wyjście do cyrku 900zł + gadżety
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

byłem dzisiaj

Byłem z rodzinką. Bilety 2+1=530 zł. Drogo ale warto. Rewelacyjny spektakl.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem

Rewelacja! wspomnienie do końca życia... piękna fabuła przeplatana scenami no i fajni klauni :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieci

dzieci traktowane per noga, za te bilety w cenie 100 zl, dzieci mało a i tak żadnych ułatwień, niemiła obsługa w kasie, przy bramkach, widac ze ide z dzieckiem to jakies uwagi z piciem i inne. Nie pokazano nam nawet ze jest winda, dziecko ledwie doszlo na V poziom jakimis dusznymi schodami awaryjnymi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

zostań w domu na przyszłość, taka dobra rada, narzekać każdy potrafi

tragediaa

dziecko musiało iść schodami! Mogło się spocić! Oburzające...

bilety drogie

pomimo, ze przyszłam przed samym spektaklem i byly miejsca w lepszych sektorach nie zaproponowano , żeby z dzieckiem się przesiąść. Sprzedano nam bilety za w sumie 235 zl w jak gorszym sektorze A poziom 500 , ze swiecącymi po oczach silnymi reflektorami, praktycznie nic nie było widać i nas o tym nie uprzedzono.Wcale bym nie poszła. Sam spektakl udany,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wspaniały spektakl w rozsądnej cenie

Przedstawienie rewelacja. Nie mogę się doczekać następnej wizyty. Jak dla kogoś drogo to niech idzie się dusić do polskich cyrków pod namiot za 100zł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

mistrzostwo swiata

Po tym speklaklu nie warto juz tracic czasu na nasze cyrki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Madama Butterfly (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Madama Butterfly . "Madama Butterfly" Giacomo Puccini Opowieść o...

Zmiana (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zmiana . ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie....

Nieczułość (21 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Nieczułość . "NIECZUŁOŚĆ" na podstawie powieści Martyny Bundy W Dziewczej...