100% sadysfakcji (1) Obsługa przyjazna i rodzinna atmosfera. Szeroki wybór zajęć z różnymi... Aleksandra Najlepsi!!! (1) Super atmosfera, doświadczona kadra, zero lansu! Polecam wszystkim,... Zadowolony klient The best (1) Świetne miejsce, niezły sprzęt, rewelacyjni ludzie w obsłudze, a Edyta po... Dorota
NAJLEPSZA! (1) świetna siłownia, czysto, schludnie, przyjemna atmosfera jedyny minus to brak... Dominika Polecam ! (1) To idealne miejsce do spędzenia wolnego czasu z rodziną i przyjaciółmi.... Izabela Kasia - opinia (2) Witam pisze ponieważ kocham wasza siłownie, klimat w niej panujący ale mam... Kasia polecam (1) Zmiany w klubie na plus, bardzo przyjazna atmosfera już na dzień dobry,... marek Polecam zwłaszcza Zumbę (1) City Fitness jest klubem godnym polecenia, zwłaszcza ze względu na... Marta super kręgielnia (1) Drugi raz byłam ze znajomymi w tej kręgielni, i z pewnością nie ostatni :)... Patrycja Najlepszy osiedlowy klub w Gdańsku (1) Nie ma lepszego. Rodzinna atmosfera sprawia, że wszyscy są życzliwi w... Artur Polecam!!! (1) W klubie panuje rewelacyjna atmosfera, a to za sprawą głównie P.Jarka i... Aga Magda - opinia (1) Świetne miejsce do aktywnego wypoczynku. Miła atmosfera od samego wejścia,... Magda Super klimat, bardzo dobra siłownia (1) Bardzo przyjemna siłownia, nie duża, ale wszystkie potrzebne przyrządy są,... Kamil Kawa (1) Rewelacyjny KLUB! Fachowa kadra, miła i fachowa obsługa, a do tego dobry... Andrzej Świetna kręgielnia (1) Chodzę tam już 4 lata i jestem mega zadowolony. Po nowym otwarciu zmieniła... Tadek SUPER KLUB (1) W klubie panuje świetna atmosfera, pomimo, że działa on dopiero od miesiąca... ilikemybody Polecam! (1) Długo przyszło czekać na ponowne otwarcie klubu... Ale za to klub w nowej... agape