Tylko nie DURUM (1) Właśnie odebrałam zamówienie. Durum, którego staram sie zjeść pomimo mojego... Vera Suuuper jedzonko (1) polecam Pizzerie City Pizza naprawdę fajny klimacik i super jedzonko jak za... **** Beznadzieja (1) od dosc dawna slyszalem ze pizza u nich jest dobra, zamowilem duza pizze ,... Damian
przyjmowanie zamowiein do 23:45????? (1) jestem stalym klientem od kilku lat, ale dzis moocno zadziwili. dlaczego na... gal anonim rewelacja!!!!! (1) Coś wspaniałego, super jadełko, wystrój rewelacja! No na Obłużu nie ma takiej... jasit SUUUPER (1) Polecam wszystkim, jedzenie bardzo dobre i Tanio obiady tak duże ze nie można... Olaf POLECAM ! (2) Polecam ! bylem i wyszedłęm zadowolony ! A posty wyżej przekonują nmnie jak... krzysztof niewiadomorowski Smacznie (1) Pizze zamawialem kilkakrotnie. Naprawde smaczna, w północnej częsci Gdyni... Dzarek Katastrofa! (1) Gorsze jedzenie jadlem tylko w Egipcie - jakas katastrofa, ten sam kucharz co... kola obsługa ta sama!! (2) moze i lokal ladniejszy niz był, ale kucharz ten sam i jedzenie tak samo... edytka LIPA (1) Witam, W ostatni piątek zamówiliśmy 2 pizze, Pani przez telefon ładnie... Rafael tak sobie (1) jedzenie przeciętne, lokal ok, obsługa fatalna ceny średnie do wysokich (jak... Misio Dobry lokal (1) Obsługa bez zarzutu, szybka dostawa. Pizza menu zasługuje na wyrazy uznania w... Mariopi super! (1) świetne jedzenie i bardzo fajny wystrój. polecam! michał POLECAM ! (1) Szybko termin dostawy - jedzenie smaczne, świeze i ciepłe. marekk polecam (1) smaczne jedzenie. dobrze podane. mila i usmiechnieta obsluga. polecam mnirek syfff (1) syffff!!!! przedchwilą przywizli mi pizze!!! w srodku maskara jakis scinki... frosz