re: (1) pizze sa dobre ale szkodaze juz nie mozna zamawiac przemo chamskie podejście do klienta (1) Można przymykać oko na długość dostawy, zamykanie lokalu bez informacji, nie... klient nasz Pan Pizza i sos :) (1) Coz pizza dotarla troche letnia, ale dobra. Tak jak prosilam kucharz dal malo... Dominika
Duża ilość składników (1) Ostatnio zawiodlem sie na konkurencji, ktora dostarczyla wielka pizze z 8-10... Jakub masakra (1) Zamówiłem dwie pizze na które czekałem ponad półtorej godziny. Jak już pizze... Grzegorz Kebab (1) Zamowienie przyjechalo duzo pozniej niz bylo to okreslone, do tego kebab byl... Agnieszka Spoko żarełko ;) (1) Żarełko spoko. ;) Czas oczekiwania- "umarłam z głodu" ;) dobre 2 godziny.... karmel Super lokal (1) Bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie naprawde warto skorzystać z tego lokalu,... Kinga Nie polecam (1) Zamawiałam dania obiadowe dwa dni temu na zamówienie telefoniczne, nie... Angelika Naprawdę masakra (1) Nie wiem jakim cudem to się jeszcze utrzymuje, zawsze pusto jedzenie jest... erta Krzysztof - opinia (1) Korzystam niestety kilka razy w miesiącu. W okolicy są 3 miejsca gdzie można... Krzysztof kiedy to sie zmieni (1) Zmiencie sie albo wcale nie bedziecie miec klijentow.zlodziejstwo a ta mala... ala Ogólnie lipa, tylko piwo (1) Jedzenie kiepskie albo jeszcze gorzej, mozna isc jedynie na piwo jak ktos... Edyta ale jaja opinia negatywna przez prostaka z kamienicy (1) Wiadomo kto to napisał!!!! Ponieważ nie można obrażać na forum i wymieniać... swinina poprosy BYLY KLIENT - opinia (1) WYSTARCZY DOBRZE SIE WCZYTAC ZE TO PISZE JEDEN TYP! JEDZENIE JEST WYJATKOWO... BYLY KLIENT Domowe jedzenie i najlepsza pizza! (1) Ta bzdura poprzedniczki na temat pizzy brak mi słów, ponieważ nie ma takiej... koniuch Marta - opinia (1) Byłam dziś tam pierwszy raz, pizza jest słaba, sos na cieście wodnisty że... Marta Firma catering (1) Jestesmy bardzo zadowoleni, bierzemy śniadania, lunche i kolacje. wszystko... variant Nigdy wiecej! (1) Zamówiłam dzisiaj pizzę pieczarkową i salami. Pieczarkowa ok, ale salami... zdegustowana super jedzenie (1) Jak zawsze dobre jedzenie i klimat jakiego nie ma nigdzie Pizza super bo na... Marko