Karolina - ocena (1) Nie polecam City Taxi !!Zamawiałam dzien wcześniej taxowke na konkretna... Karolina Kamilla Gospodarzec - opinia (2) Dzwoniłam po taxi Citi Gdansk, nie przyjechała taxi, Pan powiedział, że za... Kamilla Gospodarzec Monika - opinia (2) Żenada, brak kompetencji. Brak współpracy i kontaktu, osoby z przypadku które... Monika
Tomasz - ocena (1) Powinno się bardziej zadbać o kompetencje i kulturę osobistą kierowców. Jak... Tomasz Jakub - ocena (1) Super Taxi Tanio Szybko Solidnie Polecam Jakub Jakub Slodzik - ocena (1) Pozdrawiamy Pana z Numery 48 kontakt bardzo dobry szybki dojazd i rozmowa... Slodzik Żaneta Straszyn - opinia (1) Super Taxi Szybko Czysto Bezpiecznie Polecam Żaneta Straszyn Ja - opinia (1) Ostatnio dwa razy zamówiłam taxi, wcześniej zawsze byłam zadowolona . Ale tym... Ja Jola Sopot - opinia (1) Wszystko Ok,Tanio Szybko Solidnie,polecam jechałam w lutym 5 razy i wszystko... Jola Sopot Paweł Gda - opinia (1) wszystko super szybko Tanio Wygodnie... Paweł Gda Oliwia - opinia (1) super! jest przyjemnie i komfortowo, kierowca był zabawny i nawet nie chciało... Oliwia JJ - opinia (1) Pomocni i uczciwi kierowcy .Polecam usługi tej firmy JJ Daria - opinia (1) Taksówką City Taxi Gdańsk przyjechała w 5 minut. Cenowo City Taxi Gdańsk... Daria Paula - opinia (1) City Taxi Gdańsk najlepsza taxi w Gdańsku. Cena przystępna, szybko... Paula Ja - opinia (1) Od kilku dni jeżdżę tą samą trasą - koszt 25 zł, dziś 15 zł więcej ... Ja Mario - opinia (1) Kierowca jak z za wschodniej granicy. Dojeżdżając na wskazaną ulicę oraz... Mario Emi - opinia (1) Jestem zadowolona ☺️ obsługa pan i kierowcow wspaniała Emi Ja - opinia (1) Super!!! Taxi !!! Solidna!!! Polecam!! Ja olgaa - opinia (1) Polecam !! Tanio i zawsze na czas:)) olgaa pasażerka - opinia (1) Przejazd z Gdańska do Sopotu i z powrotem, za każdym razem z innym kierowcą i... pasażerka