Witam mamusie, mam do sprzedania pare ciuszków, schudłam po ciąży i juz mi nie pasuja , wiec jesli ktos będzie zainteresowany to wysle fotki i ceny na maila, a mój mail to madzia19848@tlen.pl
A mogłabym dokładne wymiary obu sukienek prosić :) - w sensie szerokosc w biuście i pasie :)
ta zielona wygląda na elastyczna :) bo ja to raczej rozmiar M jestem :)
nie ma problemu, tak ta zielona elastyczna i obie są wiązane dlatego nie ma ztym problemów ale mierzyłam i ta zielona (a raczej niebiesko-brązowa) w biuście ma 34cm, a brązowa 40
Czy brązowa sukienka (25zł) ta kopertowa jest jeszcze aktualna? Jeśli tak to czy to duże czy małe M, bo noszę S ale mi się podoba :) I czy golfik brązowy na guziki jaki rozmiar i czy aktualny? Wysyłka pocztą wchodzi w grę? I w jakim stanie są ubranka?
brązowa jeszcze nie sprzedana, jak mierzyłam to taka m, seterk brązowy aktualny bardzo dobry stan ,ale na dole nie ma 2 guzików, sukienka nówka. kurcze nigdy poczta nie wysyłałam , wiec nie wiem ile nawet przesyłka by kosztowała,ale jak cos to też zapraszam do gdynia na witomino
cena 15zł rozm s/m cena 10 złrozm.s cena 20zł rozm.36 cena 20zł rozm s/m cena 10 rozm xs cena 20zł rozm 36 cena 25zł rozm s cena 20zł rozm m/l cena10zł rozm.s cena 10zł rozm 36