lek. med. Monika Konczalska (1) Chciałam zwrócić uwagę na niespotykane podejście do pacjenta. Dr Konczalska z... Anna Polecam każdemu (2) U tej Pani doktor byłem skierowany od dr Michajłowskiego. Mimo początkowego... Pacjent Nie mam do czego się przyczepić (2) Pani Monika to uśmiechnięty człowiek - sympatyczna, normalna - nie lekarska,... Gosia
Nie ma się co wstydzić (2) Bardzo dobra Pani doktor. Serdecznie Polecam. Potrafi zachować się... Rudy Wszystko tak jak się należy (2) Serdecznie Polecam Panią Monikę - świetny lekarz, cudowny dermatolog. To... Irena Nie ma się czego bać (2) Po prostu serdecznie polecam wszystkim, którzy się boją tej niezbyt... Witold Dziękuję i polecam (2) Chciałam tym komentarzem podziękować Pani doktor za to że jest bardzo dobrym... Paula Serdecznie dziękuję (2) Pani Doktor - profesjonalne podejście, szczegółowy wywiad, badania - leczenie... Mariusz Dokładnie tłumaczy (2) Polecam. Pani Doktor wszystko dokładnie tłumaczy, są już pierwsze efekty... Aneta Polecam! (2) Miła, kompetentna, sympatyczna, cierpliwie odpowiadała na pytania. Fajnie by... Anna