Slávka - ocena (1) Szeroki wybór ładnych oprawek, widać, że właściciel trzyma rękę na pulsie w... Slávka Anna - opinia (1) Rewelacja!! Jestem zachwycona Panią dr. Anna Jurską- Jaśko. Pełen... Anna Sabina K. - opinia (1) Dzięki tej klinice dobrano mi w końcu idealnie okulary i soczewki kontaktowe.... Sabina K.
Janina Laskowska - opinia (1) Doktorowi i calej załodze gorące podziękowania składam. Wierna pacjentka. Janina Laskowska Mariuszysko - opinia (1) Bardzo zadowolony klient na Waszym koncie. Dziękuję i pozdrawiam. Mariuszysko Dominika - opinia (1) Witam Dnia 23.06.2020r. Byłam w Clinica Dr Szulc na pełnych badaniach w... Dominika Mariano Italiano - opinia (1) Profesjonalne i bardzo sprawne badanie wzroku a następnie dobrze dobrane... Mariano Italiano Monika - opinia (1) Podziękowania za rozwiązanie mojego problemu z okularami. Badanie bardzo... Monika b.dobry lekarz dla dzieci (1) Doktor Katarzyna Kreft polecam bardzo gorąco - kiedyś operowałą chrzęśniaka... Mira Wspanialy lekarz wpaniale wyposazona placowka (1) Pragne polecic wszystkim wspanialego dr.Szulca szalenie milego z ogromna... Pacjentka Bozena zadowolona pacjentka (1) Czas oczekiwania na wizytę długi, ale warto było skorzystać. Fachowa... Anka C. Bardzo skrupulatny lekarz (1) Duża wiedza i solidność przy stawianiu diagnozy. Duża uważność ,... EK Zła obsługa (4) Dnia 23.02.2011 byłam umówiona na badanie hrt z synem na godzinę 19.30... ZOFIA szczerze polecam (1) Od wielu lat korzystamy rodzinnie z porad u dr. Szulca. Pan doktor to... Ania Omernik jaskra najlepiej (1) Moja mama korzystała z usług i jest bardzo zadowolona , na pewno będzie... marianna dla mnie najlepszy okulista (1) bardzo miła obsługa. Dr Szulc to fachowiec, który miał ludzkie podejście do... Rafalski klasyka (1) wspanialy fachiwiec,do tego koneser muzyki podzrawiam,dream theater w gdyni w... Andrzej Aleksandra - opinia (1) Serdecznie dziękuję za fachową pomoc i trafną diagnozę. Pełny profesjonalizm... Aleksandra Wspaniały Lekarz (2) 18.12.2012 byłam po raz drugi u dr.Roberta Szulca na wizycie. Jest to... Katarzyna Ż. badanie gdX (4) Od tygodnia próbuję sie dodzwonić, aby umówic badanie, ale bezskutecznie. Czy... Alina