marcin68 - opinia (1) Byłem w zeszłą sobotę ze znajomymi.Było fajnie,jedynie co możnaby zmienić, to... marcin68 ona - opinia (1) byłam w piątek, świetny dj ona napewno tam wrócimy!! (1) byliśmy na imprezie w sobotę 14 czerwca, spodobało nam się to, że lokal jest... ekipa osmioosobowa
Polecam (1) Bardzo mi się podobało w Clubie 80. Jedzenie pyszne, szczególnie polecam... taka jedna Dobra zabawa (1) Byłam tam tydzień temu z grupką przyjaciół, bawiłam się świetnie do 3 nad... kasia wspomnienia po Sylwestrze (1) Wielka szkoda, bo klub fajny, muzyka super, ale organizacja Sylwestra była... Organizatorka REWELACYJNIE (1) zawiedziona ja tez bylam na tej imprezie sylwestrowej i nie wierze w to co... Hanuś Zawiedziona - opinia (1) Nie czuję się uprawniona do oceny klubu, bo w nim nie bywam, natomiast... Zawiedziona super klub (1) ostatnio bawiliśmy się w 80' i było naprawde super!! Razem ze znajomymi... Madzik zapraszam (1) drodzy Państwo!!bawiłem sie w clubie 80 w sobote!!nastrój jest wyjątkowy jak... Bartek To jest to!!! (1) W ostatnia sobotę bawiłam się tam na swoim wieczorze panieńskim. Już od... Dotik Przyjemny lokal (1) Duży plus za toaletę przystosowaną dla inwalidów. vertte