Club Echo

Kluby, dyskoteki Drink Bary

Gdańsk, Wały Jagiellońskie 2/4

Magdalena - opinia (1) Fatalny klimat, obsługa niemiła a ochrona najadła się za dużo testosteronu.... Magdalena Monika - opinia (1) Nie dali numerka przy wejściu za dwie kurtki tylko za jedną a przy wyjściu... Monika Opinia -mordownia (1) Nigdy wiecej Beata
Super (1) Organizowała imprezę urodzinową męża. Znajomi zachwyceni, mąż i ja również.... Gosia najgorszy klub (1) Nigdy więcej pedro NIGDY WIĘCEJ (1) Masakra. Byłam, zobaczyłam, nigdy nie wrócę. Jeden wielki ścisk, zalane... M. Mega dobry klub (1) Bardzo przyjemny lokal, godny polecenia troszkę odwiedziliśmy lokali i w Echo... AM Club echo (1) Fajny lokal, przytulny, miła obsługa, jednak jak ktoś szuka towarzystwa 30... Loża szyderców Udana zabawa (1) Polecam na wyjście ze znajomymi. Lokal z dobrym klimatem, przyjaznym i... Mika Grzegorz - opinia (1) Polecam Grzegorz rewelacja (1) Jestem często w tym klubie....w całym trójmieście takiej muzyki nie... Ola to jest lokal dla osób w każdym wieku :) (1) Kochani ... jak chcecie poskakać w rytmie dobrej muzyki to tylko tam :)... Janet35 Urodziny (1) Wyprawiałam urodziny w Echo. Wynajęłam loże ze znajomymi. Bardzo nas miło... Anna Super klub (1) Witam, byłem w tym klubie kilka razy i jestem bardzo zadowolony z imprez tam... Imprezowicz