REWELACJA!!!! (1) W sobotę odbyl sie tam wieczor panienski mojej kolezanki i bylo... iza.poznan Rewelacja!!! (1) Jestem bardzo zadowolona nie tylko z profesjonalnej obsługi personelu ale... Kasia H. ZAKOCZONA (2) Tak to znowu ja :) i wieeelki plus dla Was :) czytam różne opinie i widze jak... zaskoczona
do Pani Zawiedzionej... (1) przykro mi ,ze jest Pani nie zadowolona.jesli jest Pani jeszcze zain... agnieszka kulesza Bez rewelacji (2) Trafiłam do fryzjera z polecenia sąsiadki.Muszę stwierdzić że jestem... zawiedziona Jedyny w swoim rodzaju! (1) Rewelacyjny salon! Polecam wszystkim. Fachowi styliści! Super luźna... Kasia salon z klasą (1) witam wszystkich:) chciałabym z Państwem podzielic się swoją opinią na temat... marzena janiak WIECZÓR PANIEŃSKI - SUPER :) (1) Wraz z przyszłą Panną młodą spędziłyśmy super wieczór panieński w tym... Asia cdn...dla P."zaskoczonej" (1) Cala ta sytuacja niewatpliwie nie nalezy do \"udanych\" Prosze nie oceniac... aga odpowiedz do Pani"zaskoczonej" (1) bardzo nam przykro z takowej opini,niemniej jednak takie tez sa dla nas... aga Polecam !! (1) POLECAM ! ! ! Naprawdę polecam wszystkim. Miła, a przede wszystkim fachowa... Ala Aleksandra - opinia (1) rewelacja!!!!!!!!! klimat świetny fryzjerzy profesjonalni których uwielbiam... Aleksandra dziwnie sie poczułam... (2) Chciałam zobaczyć jaki nowy salon otworzyli w mojej okolicy. Jak przysłam... zaskoczona Dawno nie byłem w takim fajnym i profesjonalnym salonie !! (1) Dawno nie byłem w takim fajnym i profesjonalnym salonie !! Jasiu naprawde polecam (1) polecam wszystkim, fajni fryzjerzy i maja pojecie co robia. Wyjatkowy... Madzia zaskoczenie!!! (1) pomimo,ze wpadlam tam 7go,potraktowano mnie jak w dzien kobiet!!:)dostalam... iza