pan Robert. (1) Czy ktoś może wie gdzie teraz pracuje? Kurcze, tylko jemu ufam jeśli chodzi o... zdesperowana Super poprawa!!! (2) Po dluzyszym czasie odwiedzialm ponownie salon i milo sie zaskoczylam! Mila... Elżbieta coś się psuje (1) Ryba psuje się od głowy... Niestety, wyszłam niezadowolona, a następnego dnia... Stałą klientka
rozczarowana :( (3) Zapisując się na wizytę byłam pełna obaw, ale sobie pomyślałam czemu nie,... Monika zaskoczona (1) Pierwsza wizyta fryzjer P.Robert jestem zaskoczona pozytywnie,na początku... betiona super salon!! (1) niedawno bylam pierwszy raz. Pan Robert jest mistrzem w swoim fachu:)slicznie... zadowolona nie polecam (1) Szałowa nazwa, a efekt mało powalający. Poszłam na wizytę nastawiona na... Justyna zadowolona :) (2) Bylam dzis u p. Oliwii i musze powiedziec, ze bardzo milo mnie zaskoczyla.... Daria Brak profesjonalizmu (4) Poszłam do tego salonu z polecenia. Fryzjer Robert -totalna porażka. Na moje... Ania Efektowny wieczór panieński w clubie!!!!! (2) Spędziłyśmy z dziewczynami bardzo udany wieczór panieński "u fryzjera".... Aga Polecam! (1) Byłam dziś pierwszy raz, trafiłam na Pana Roberta, jestem naprawde... Kasia Wieczór panieński (1) Wczoraj miałyśmy okazję bawić się w Exclusive podczas wieczoru panieńskiego i... Adela wieczór panieński (1) w zeszłym roku bawiłyśmy się z kumpelami na wieczorze panieńskim w tym... Kasia CUDOWNIE! (1) Od dzisiaj stałam się stałą klientką tego salonu! Po raz pierwszy w życiu... czekoladowaa Rozczarowana... (1) Uczeszczalam do tego salonu od paru miesiecy ,choc nie bylam zadowolona z... Rozczarowana jest fajnie (1) byłam tu dzisiaj po raz pierwszy i choć zazwyczaj cięzko mi jest się... beata Bez rewelacji (1) Skorzystałam z usług tegoż salonu i muszę powiedzieć że spodziewałam się... zawiedziona Zadowolony - opinia (1) Ostatnio strzygłem się w tym salonie i naprawde jestem bardzo zadowolony,... Zadowolony odp.tylko dla młodych?? (1) witam,nie bardzo rozumiem skad takowa opinia,to ze personel nie jest jeszcze... kkaga2 tylko dla mlodych (1) wydaje mi sie ze salon nastawiony jest tylko na mlodych... kamifer