Barbara - ocena (1) Polecam kancelarie rachunkową Clue. Pani Magda bardzo rzeczowa i sumienna.... Barbara ryszard - opinia (1) To profesjonalna obsługa, pani Magda Doradza rzeczowo i profesjonalnie jak... ryszard Henio - opinia (1) Od kilku lat korzystam z usług tego biura.Pełen profesjonalizm.Zawsze... Henio
Mikael Foxenius - opinia (1) Od kilku lat korzystam z uprzejmej I b profesjonalnej pomocy biura CLUE. Na... Mikael Foxenius Ewa - opinia (1) Serdecznie polecam Clue Kancelarię Rachunkową. Miałam pytania odnośnie tarczy... Ewa Katarzyna - opinia (1) Pani Magda bardzo mi pomogła w sprawach formalno-prawnych związanych z... Katarzyna Piotr - opinia (1) Bardzo profesjonalna i szybka realizacja usługi. Pani Magda służy wysoką... Piotr Nie polecam (2) Nie byłam zadowolona z jakosci usług Pani Magdy dlatego nie polecam. Monika R. Ocena (1) Z usług kancelarii korzystam niecały rok. Wszystkie rozliczenia na czas.... Zbyszek Polecam (1) Korzystam z Usług Kancerari dwa lata,naprawdę szybka,profesjonalna obsługa i... Atrur POLECAM profesjonalne biuro rachunkowe (1) Bardzo dobry kontakt, profesjonalnie prowadzona dokumentacja, dotrzymywane... Bartłomiej Bielawski Bardzo polecam :) (1) Rzetelność i profesjonalizm a dodatkowo bardzo miła obsługa. Polecam. Agnieszka Bez peanów pochwalnych ;) (1) Pełny profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt. Miłe, delikatne przypomnienia o... Maciek Wysoka jakość usług, POLECAM (1) Witam, Polecam Kancelarię Rachunkową Clue, gdyż na każdy pojawiający się... Bartek Biuro rachunkowe godne polecenia (1) Polecam . Wysoki poziom usług, profesjonalne podejście do klienta, miła... PG ALARMY GDYNIA Polecam Clue (1) Współpracuję z firmą Clue od 01. 2013r. zawsze wszystko jest na czas, Pani... Elwira Burmer opinia (1) Polecam.Konkretnie ,szybko bez zbędnych spotkań i myśleniu czego się nie... Magda