Zawsze Razem

Usługi dla ludności

Gdańsk, Przyrodników 21A

Sławek - ocena (1) Miejsce bardzo potrzebne w każdym mieście. Profesjonalna usługa i obsługa.... Sławek EwaP - ocena (1) Dobrze, że jest miejsce, które jest alternatywą dla zestawienia zwierzaka po... EwaP Arek - ocena (1) Bardzo profesjonalny serwis, dużo empatii, polecam wszystkim Arek
Adrianna - ocena (1) Są chwile nieukojone, gdy szukamy miejsca i ludzi, którzy nam pomogą przeżyć... Adrianna Magda B. - opinia (1) Wlasnie pozegnalismy nasza kochana labradorke ""Fione" po 13 latach bycia... Magda B. Beata - opinia (1) Korzystałam z usług tej firmy ponad sześć lat temu. Wtedy byłam zachwycona.... Beata Bernadeta - opinia (2) w lutym 2022 po 19 latach musiałam niestety pożegnać moją ukochaną Mili... Bernadeta Sylwia Iwanowska - opinia (1) Dokładnie miesiąc temu pożegnałam mojego pupilabył dla mnie kimś więcej niż... Sylwia Iwanowska Piotr - opinia (1) Bardzo profesjonalna i wyrozumiala obsluga. Dzieki ich pomocy udalo sie nam... Piotr Ewa - opinia (1) W maju 2020 roku pożegnaliśmy naszego Kacperka, korzystając z usług "Na... Ewa Jacek Szefler - opinia (1) Bardzo dobry punkt cmentarza z uwagi na odległość od mista i hałasu obsługa... Jacek Szefler Karolina F. - opinia (1) Gdy pożegnaliśmy naszego owczarka, po powrocie do domu oboje z mężem... Karolina F. Darek - opinia (1) Super obsługa a to ważne w tak trudnym czasie kiedy odchodzi nasz ukochany... Darek Kasia i Darek - opinia (1) Bardzo sie cieszymy , że jest takie miejsce w Gdańsku .Można godnie pożegnac... Kasia i Darek Ewa - opinia (1) Przyszedl czas na pozegnanie mojego drugiego psa. Smierc przyszla... Ewa roman - opinia (1) super że takie coś istnieje w gdańsku.w zeszłym roku w lutym odeszla na sza... roman Piekne miejsce na pozegnanie (2) Firma odebrala mojego ukochanego psa z kliniki. Przed kremacja moglam... Ewa Ania - opinia (2) Wspaniałe miejsce.Mojego pieska mam w urnie w domku.Bardzo profesjonalne i... Ania Jolanta - opinia (2) Firma uczciwa a to najważniejsza kwestia. Pracownicy... Jolanta Polecam (1) Profesjonalne i godne pożegnanie pupila. Bardzo taktowna obsługa. Spokojne i... Ewa