Co Was pociąga w drugiej osobie?

Jakie zachowania, części ciała, ubiór, cechy, itede?
Wszystko na ten temat.

A może są też rzeczy, które zdecydowanie działają na was jak zimny prysznic? Odpychają, powodują, że momentalnie odechciewa wam się wszelakiego kontaktu cielesnego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm
przede wszystkim spojrzenie i zapach
i cycki Gorzej bywa z podnieceniem u kobiety ale na to również jest sposób. Polecam hiszpańską muchę, w polsce można to kupić pod nazwą sex elixir. Dobry afrodyzjak.

penis we zwodzie ^ ^ bo takiego w spoczynku nie mam okazji często widzieć x dddddd
silne ramiona i takie przedramiona się napinające.
tyłeczek taki jędrny, męski, silny ; ]
dłonie duże takie zayebiście męskie mrrrrrr.
plecy, barki.
zapach, który zwala z nóg prosto do łóżka ; DDD
a i ważne to, że nienawidzę przypakowanych dvpków ani szczypiorów ; pp Jesli chodzi o afrodyzjaki to nigdy jeszcze nie próbowałam. Gdzie to mozna kupic?

po mojej ostatniej kochance spodobał mi się hardcore
klapsy, dziwne pozycje, sex w dziwnych miejscach

może nie doszliśmy do spuszczeniu głowy w kiblu w trakcie orgazmu ale już było blisko Sex elixir również polecam, szczególnie dla odważnych. Kobiecie po tym środku potrafia puszczać wszelkie granice. Tak było z ostatnią kochanką.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?