Co dzisiaj na obiad? Cz. 37 październikowa

Pomyslalam, ze skoro i tak jestem tu dziś pierwsza, to czas na mnie z nowym wątkiem, w końcu dziś juz październik ;-)
Link do poprzedniego: http://forum.trojmiasto.pl/Co-dzisiaj-na-obiad-Cz-36-wrzesniowa-t561272,1,130.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co dzisiaj na obiad? Cz. 37 październikowa

Ojej dziewczyny to się u wszystkich porobiło:-( Życzę wszystkim bardzo dużo zdrowia. Niestety taki okres mamy.
Graszka - mojej koleżanki syn miał to samo z oczkiem i po operacji było już wszystko ok.
U nas wczoraj fasolka z ziemniakami.
Ciągle nie mam smaku (!) i źle się czuję, więc nie mam ochoty ani gotować, ani jeść. Nie wiem zatem, co dziś wymyślę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam sie w nowym wątku:))

Ale wieści z rańca:(( Normalnie mnie zatkało.......

Aniu--------ja myślę, że te drgawki to od gorączki. Ale dla pewności zrobiłabym EEG. Musieliście strachu sie najeść za wszystkie czasy.
Sprobuj wydębić od lekarzy badania. Rtg płuc też nie zaszkodzi.
Trzymajcie sie dzielnie.

Graszka------też mieliście powod do stracha. Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło. Całe szczęście ze masz dobry wzrok i zobaczyłać tą kropeczkę w oczku:)))
Pamiętam jak kiedyś moja A. Zjadła takiego kłosa od kwitnących traw. I sie zaczęła dusić, bo powbijał sie jej w gardło.Te klosy maja takie haczyki. Dawaliśmy jej suchy chleb do jedzenia i jakoś sie poodrywalo. Ale oczywiście wylądowaliśmy w szpitalu. Gardlo poranione było bardzo i goiło sie z tydzień.

Jagodzianko------- koniecznie do lekarza idź. Ale to sama wiesz, bo domyślam sie z medycyną jesteś chyba zawodowo związana co??
Zdrówka:))

Ewelkaet---------- dobrze ze poszłaś na zwolnienie. Trzeba odpoczywać dużo, szczegolnie jak z szyjką coś nie tak. A miesiac szybko zleci... Przynajmniej nadrobisz oglądanie filmow(jak lubisz), poczytasz, kocyk kończysz..... hehehe
Ja pamiętam poszłam na zwolnienie w 8 miesiący, bo już brzuch nie mieścił mi sie przy biurku.:)))Miałam ogromny.

Kulinarnie u mnie rosół:)) Gotowałam do 23.00.
Bogu dzieki, u mnie wszyscy zdrowi:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ania, spróbuj pójść prywatnie, takich bólów głowy nie wolno bagatelizowac, a lekarze nie koniecznie chcą robić wszystkie badania, a z krwi niewiele wyjdzie. Ja bym poleciała znaleźć neurologa, który wyśle chociażby na EEG glowy, lub tomografie, bo jeżeli to cos poważnego to fale mózgowe na pewno się zmieniły, lepiej dmuchac na zimne... Mam źle doświadczenia z takimi rzeczami, nie będę opowiadać, żeby Cie nie martwić, ale na pewno zostawienie tematu na takim poziomie nie będzie dobrym rozwiązaniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

sokowirówka z Mango-ma ktoś? (3 odpowiedzi)

Witam Szukam opinii na temat sokowirówki Fitmix Livington za ok 500 zł dostępnej na mango. pl....

Gotowanie - niby banalna sprawa .. ale jak sie nauczyc (38 odpowiedzi)

Witam Kuchareczki ... Moim problemem jest to że zupełnie nie potrafię gotować :( Zawsze obiady...

Przedstawiciel Thermomix (71 odpowiedzi)

Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna??