Co dzisiaj na obiad? cz.33 czerwcowo-lipcowa:)

To ja zadebiutuję jako założycielka nr 33:) bo rzeczywiście dłużyzna się zrobiła i długo trzeba przewijać...

link do poprzedniego:

http://forum.trojmiasto.pl/Co-dzisiaj-na-obiad-cz-32-czerwcowa-t545945,1,310.html

u nas dziś reszta botwinki, reszta kalafiora przesmażonego na maśle klarowanym i jaja sadzone na szynce posypane szczypiorem:)

na deser: jagody prosto z lasu, z lodami śmietankowymi:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co dzisiaj na obiad? cz.33 czerwcowo-lipcowa:)

Noo to d*pa...:( a moja się nie dostała :( oczywiście wściekła na cały świat, bo był pewna że sie dostanie. Dostała sie do 15 LO ale stwierdziła że tam nie chce iść, nie bardzo wiem po co więc tą szkołe wybierała. Napisała odwołanie ale oczywiście nie zdążyła złożyć bo sekretariat zamknęli... nosz myślałam że ja dzisiaj zatłukę normalnie taka jestem na nią wściekła!!!!!!
Ciekawe czy to odwołanie coś da... pewnie nie...:(
Wam dziewczyny gratuluję:):):):):):):):):):):):):):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratuluję Meggi!

mamo b gratuluję;-) mój młody też się dostał a ania jak Twoja córa?

Dziekujemy:))

Ja rowniez gratuluje:-))

Brawo, gratuluję!!!!

Dostała sie:)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

I co?:-)

Ja tam nie panikuje:)megii Jestem spokojna, a zaraz 12 i wszystko będę wiedziala. Zreszta i Ty i Anka też..

dziewczyny nie panikujcie Wasze córki dobrze się uczą maiły duzo punktów,więc na pewno się dostaną zobaczycie ,będzie dobrze ;-)) i ja trzymam kciuki za wasz córy ;-)))

Aniu odwołanie można napisać dzisiaj albo i jutro.
Moja córa pozaznaczala wszystkie klasy w tym lo, nawet medyczno-ratownicza-----------choć słabo jej na sama myśl o pobraniu krwi;p

No co ty? a jak sie nie dostanie to co dalej? te odwołanie to trzeba też dzisiaj napisać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

heheh moja juz pojechała o 10 do szkoły z oryginałami:))
Nie ma opcji zeby sie nie dostała----------taka pewniara jest;p
Zobaczymy.........

No to tak podobnie jest u nas opisane, jak by ją przyjęli to tylko oryginały świadectw dostarczyć i już:) gorzej jak jej nie przyjmą...:( kurcze sie denerwuję troszkę:) i trzymam kciuki z twoja córcię:) Meggi za twoją pociechę też trzymam:)

ania tak jest wszedzie tak samo jak pisze mama b ;-)

my tez czekamy i siedenerwuje chocchyba nie tak az jak wy ;-)

Ania---------U nas jest tak(pewnie wszedzie satakie same zasady)::

3 lipca 2014 r. do godz. 12.00 - ogłoszenie przez dyrektora listy kandydatów przyjętych do V Liceum Ogólnokształcącego.

Od 3 lipca 2014 r. od godz. 12.00 do 7 lipca 2014 r. do godz. 12.00 - kandydaci potwierdzają wolę podjęcia nauki w V Liceum Ogólnokształcącym poprzez złożenie oryginału świadectwa gimnazjalnego i oryginału zaświadczenia o szczegółowych wynikach egzaminu gimnazjalnego.

8 lipca 2014 r. do godz. 12.00 - ogłoszenie przez dyrektora listy przyjętych do V Liceum Ogólnokształcącego.

Od 8 lipca do 10 lipca 2014 r. do godz. 15.00 W przypadku, gdy szkoła będzie dysponowała wolnymi miejscami, możliwość składania przez uczniów nieprzyjętych do innych szkół oryginałów dokumentów oraz rozpatrywanie ewentualnych odwołań. O przyjęciu do szkoły decyduje liczba punktów uzyskanych przez kandydatów.

11 lipca 2014 r. do godz. 1200 ogłoszenie dodatkowej listy przyjętych do V Liceum Ogólnokształcącego..

Cześć dziewczyny, Hokasiu ja też dzisiaj będę robiła zupkę kurkową na jutro, udzce z indyka są pyszne pieczone, więc śmiało piecz, fajne że można ich upiec więcej więc można na 3 dni miec obiad:) ja cie dziewczyno podziwiam że ty takie ciężkie prace będziesz robiła... szacun normalnie... mnie by kręgosłup padł po tej pracy, starość nie radośc he he:)
Mamo b gratulacje za odwage z tymi włosami, najważniejsze że młoda szczęśliwa... taki przywilej młodości:) no i będziemy dzisiaj dygotac o te szkoły... a dzisiaj to już ostateczne listy przyjętych będa ogłaszać? bo kurcze w tych informacjach to tak to wszystko opisane że kota można dostać?
U nas obiad na działce pierś kurczaka z grila i sałatka z fetą i bułka do tego, kurcze pogoda taka sobie...

Udanego weekendu Andzia!!!

Czesc Dziewczyny :D
stesknilam sie za tymi Waszymi daniami :) ale twardo sie trzymalam i nie zagladalam do tego watku. Wiec jak sie zapewne domyslacie wszystkiego nie czytalam ;p
ja nadal twardo sie trzymam zdrowego odzywania :D waga pokazje 3 kg mniej :D
jutro wyjezdzamy na dzialeczke na roczek Synka, ktory jak sie okazuje potrwa ... 3 dni :):):)
Udanego weekendu!

Graszka---------to ci zbieg:)))
Szampon koloryzujący ponoć równo schodzi--------ma być bez odrostów. Na trwała farbę to sama bym sie nie zgodziła, bo to kosztowna impreza;pA i w szkole nie wiem jak by na to patrzyli-------w końcu policyjno-prawnicza klasa;]]

Widzialam babke sprzedającą kurki-------w siatce na dnie może na dwa cm a chciala 14 zeta:(((tak ze megiii jestes wygrana:))))))))))

Inne tematy z forum

sokowirówka z Mango-ma ktoś? (3 odpowiedzi)

Witam Szukam opinii na temat sokowirówki Fitmix Livington za ok 500 zł dostępnej na mango. pl....

Gotowanie - niby banalna sprawa .. ale jak sie nauczyc (38 odpowiedzi)

Witam Kuchareczki ... Moim problemem jest to że zupełnie nie potrafię gotować :( Zawsze obiady...

Przedstawiciel Thermomix (70 odpowiedzi)

Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna??