Re: Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-15
Hej Natka :)))) hehehehehe :D cieszy mnie to :] ostatnio zrobiłam sesję zdjęciową kotletom marchewkowym ;) bo mam jakąś gazetkę z przepisami - wystarczy wysłać przepis z fotką i może wpaść chyba 80zł :]
postanowiłam, że jak będę robiła coś ciekawego to zrobię fotki i wyślę im :]
wczoraj wróciliśmy do domu ok 21:40(z kilkudniowego pobytu na działce), szybko kąpać Młodego, robić kolację - eeeeeeee chleb został tam :P mamy kilka bułek :P ale jak zjemy bułki na kolację, to Mariusz nie będzie miał na śniadanie (a na 6:15 do pracy).
Młody zjadł bułkę.
my postanowiliśmy zamówić jedzenie przez pizzaportal.pl :P i co? transakcja na dotpay zawisła na godzinę, w tym czasie zamknęli już "jadłodajnie" z której zamawialiśmy. o 23 z minutami dostałam maila, że transakcja przeszła. Nie mam kasy, nie mam kuponu z Citeam na 15zł do wykorzystania i jedzenia też niet :/ ale byłam zła :P
wpadłam do kuchni szukając pomysłu na kolację.
znalazłam w lodówce Totille :] sprawdziłam, że przywieźliśmy pomidora, ogórka, pekinkę :] końcówka majonezu jest :] czerwone cebulki też :] więc dawaj kotlety marchewkowe, pokroiłam je w paski-plastry i podpiekłam w piekarniku, co chwilę dokładając tortille do podgrzania :]
ale to było pyyyyyszne :] najedliśmy się jak głupi ;) tylko szkoda, że tak późno ;)
dzisiaj mam plan na piersi z kurczaka w marynacie od ukochanych krewetek :] czyli sok pomarańczowy, sos sojowy, czosnek, miód :] później chyba w ciasto :) poza tym znowu muszę zrobić jakieś zapasy na kilka dni :] pewnie będą kotlety mielone :] może pulpeciki też?
0
0