Co jest związkiem, co jest seksem?

Chyba ze dwa lata nie stworzyłem nowego wątku:) Teraz jest opcja dodawania do dzielnicy, niesamowite:D Ale do rzeczy.

Na spotkaniu przez chwilę przewinął się temat związków.
Myślę o tym już od jakiegoś czasu. Zarzucicie mi zbytnie przywiązanie do słów lub przesadną analizę, ale co można uznać za związek, i co można uznać za seks?

Może od tego drugiego. Kobieta mnie pyta z iloma kobietami uprawiałem seks, to:
Czy miłość francuska to seks czy pieszczota? A Petting? Czy to się liczy czy nie?
Jeśli to jest jednostronne? To liczy się jednej ze stron (czynnej, biernej?) czy obu?
Czy seks analny liczy się normalnie, czy jakoś inaczej?
A może powinno się zliczać to co prowadzi do orgazmów? (pewnie niektóre kobiety okazałyby się cnotliwe:P)

Gdy jeszcze czatowałem to spotkałem się z takimi sytuacjami że kobieta była dziewica i uznawała że nie uprawiała seksu, mimo że robiła te wszystkie rzeczy wymienione powyżej.

Jeśli chodzi o związki, co musi zaistnieć aby coś nazwać związkiem?
Kilka przykładów:
- Znajomość trwa dwa tygodnie, istnieje uczucie, dwie osoby przez ten cały czas spędzają ze sobą niemal każdą chwilę, uprawiają seks, to czy jest to związek?
- Dwie osoby spotykają się przez rok, jest uczucie, ale z jakiegoś powodu nie ma seksu (np ślubowali czystość do ślubu), to czy jest to związek?
- Jeśli znają się pół roku, jest seks, ale spotykają się tylko raz w miesiącu, czy to jest związek?
- Jest miłość i pożądanie, ale jest tylko to (np jest to znajomość internetowa i nigdy się nie spotkali). Znają się powiedzmy rok, są sobie wierni i czują jakby byli razem, czy można to uznać za związek?
- Czy sam seks, nawet z fascynacji, miłości od pierwszego wejrzenia czy czegoś takiego, można potem uznać za związek?
- Czy romans jest związkiem?
(inne przykłady możecie podać sami:P)

Czy są jakieś kategorie które określają kiedy coś można uznać za związek a kiedy nie?
Czas znajomości, ilość spędzonego czasu, częstotliwość spotkań, uczucie, seks?

Jest jakaś tabelka, w którą można wpisać te dane i wyjdzie odpowiedni wynik?:P

Obie te kwestie są ciekawe, bo przyjmując różne liczenie mogą wychodzić naprawdę bardzo odmienne liczby. Ja się już na tym nadziałem. I jako osoba pytająca i jako odpowiadająca.
Jak Wy to liczycie?

Pozdrawiam
Anty:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Co jest związkiem, co jest seksem?

jurku ja od samego poczatku mowie i traktuje to jako zart ale jak tu sie mozna pochamowac jak ktos ci wyskakuje o akcji z nozem no blagam cie nie mow ze to nie jest smieszne ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

e tam
bylo napisac, ze to zart od razu i nie bylo by klopotu
tak czy owak, za chwile sie na siebie poobrazacie
a nie ma o co

masz, jak kazdy wszystko zweryfikowac na zywo :)

widze anty ze ty zawodowo z kazdego zartu i kazdej pierdoly porafisz zrobic wielki problem.az dziwnie ze nie zajmujesz sie polityka.

sluchaj ja przeszukaiwanie mojego prywatnego zycia sie nie obrazilam,za glupie teksty ze ponoc mam narzeczonego a chce wyjsc wieczorem tez nie ale z tymi probabi narzucenia mi ze jestem sadysta naprawde zaczynasz przeginac.sluchaj skoro nie znasz sie na zartach to twoja strata.jesli masz jakis problem do mnie to mi o tym napisz.bo naprawde zaczynam tracic cierpliwosc do twojej osoby :):):):)

jurek powie: zapraszamy od 19:00 wzwyz :)

tak juz jest na tym swiecie, ze ludzie interpretuja rozne slowa tylko na swoj sposob
czasem to idzie w zlym kierunku i wyglada jak wyglada
jednak to wszystko tylko litery

kazde spotkanie na ktorym do tej pory bylem, odbywalo sie moze w konwencji zacietej dysksusji, jednak niesmaku ciezko bylo by sie w tym dopatrzec :)

Kaszka, ale mówisz o wieku, czy o tym że na stole przed Tobą stoi pięćdziesiątka?:P
I jestem przed 1-4 lata czy 25?;)

zielony jestem przed piędziesiątką :):):):)
i na Boga , skończcie te dyskusje najpierw wam zazdrościłam dobrej zabawy a teraz czuję niesmak jak to czytam :):):)

zaraz jurek powie: a kto Ci każe czytać :)

czyli zaczynamy o 19:00

ktos deklaruje jeszcze przybycie ?
~ja to nawet juz nie spytam, bo obiecala :)

Klara, ja nie rozumiem o co pytasz:)
Zbijać to mogę bierki w szachach:P

Monika, ja nie wątpię że dla Ciebie kopniaki są śmieszne, sadyści ogólnie czerpią dużą radość z zadawania bólu innym, ale jak mówiłem, ja masochistą nie jestem, więc dla mnie to nic przyjemnego.

Co do więzienia, to różnie bywa, ktoś kogoś uderzy, ten mu odda, ktoś wyjmie nóż i różnie to się może skończyć. Trochę się przeżyło, i wiem jak to różnie życie może się ułożyć, a także że czasem lepiej jest wyjąć ten nóż niż dać się zabić.

Zachód słońca dzisiaj mamy o 20:42, więc 21 jest nocą:)
buc i pipa na ten czas chyba nie ma już dla Ciebie żadnej mądrości:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zielony, twoje preferencje seksualne sa tylko i wylacznie twoja sprawa :)
mam podobnie, przy czym chyba mniejsze odleglosci wchodza w gre
na pizze jade okolo 180 km
na obiad czasem tez podobna odleglosc
tylko na czekolade, to juz bedzie ponad 300 :)

pozdrawiam
jurek

Ale się porobiło :).

@Jurekdz - tak przybyłem po 21. I to że nikt nie narzekał możnaby interpretować dwojako. W każdym razie ja chciałbym być z Wami od tej 19, moje priorytety są jednak inne (Anty, który nazwał mnie lustrem wie - zadał odpowiednie pytanie ;) ).

@ja - cytując forumową wyrocznię: jestem w idealnym wieku dla kobiety między 18 a 50 rokiem życia. Chcesz wiedzieć więcej?

Ps. Mi nie jest za daleko ani do Jelitkowa, ani do Rewy ani do Malborka.
Przejechałem kiedyś 200km (i 200 z powrotem) żeby wypić kawę, 500km (i 500 z powrotem) żeby wziąć udział w zawodach (samych igrzysk godzinka, druga to tak dla rytuału), 700 (yes, there and back again) żeby zjeść pizzę i przespacerować się z przyjacielem. Nie Jurku, nie jestem gejem :P. Dość tego forumowego ekshibicjonizmu.

a co do tego anty ze zaczelam jako pierwsza swintuszyc na forum ,chyba jeszcze nie wiesz co znaczy swintuszyc puscilam 1 czy 2 zarty i juz.ile w zyciu mozna analizowac i myslec i analizowac i tak w kolko....

a z tym wizieniem to mnie normalnie rozwaliles naprawde:)
skad ty czerpiesz takie glupie pomysly ?

o boze swiety z kim mi przyszlo tu rozmawiac.

anty zaczynasz zalazic mi za skore.

ty albo pipa jestes albo facet zdecyduj sie.

dla mnie kopniaki sa smieszne bo to wkoncu zarty byly.

ja rozumiem twoje grzebanie w moich prywatnych sprawach tez moze mam potraktowac jako przesladownie ?ale ja w przeciwienstwie do ciebie wzielam to raczej jako kiepski zart wiec daj juz na luz ok.

kiedy i z kim sie spotykam to moja sprawa wiec nie tobie to oceniac.pytanie czy aby na pewno masz 27 lat bo dla mnie poki co 21 no nie noc.narzeczony sam miial mnie zawiezc na to magiczne spotkanie bo mowilam ze ide z marta spotkac sie z fajnymi z ludzmi z forum czy to cos zlego?jak nimfa mowila ze ma meza i byla na spotakniu to nie bylow tym nic zlego do mnie musisz sie przyczepic tak ?
moze masz za soba kiepskie zwiazki i zle doswaidczenia ale ja ci powiem istnieje cos takiego jak ZAUFANIE!!! i przyznam sie ze po twojej ostatniej wypowiedzi przechodzi mi ochota na spotkanie ,potem a noz mam czytac na swoj temat zaklamane informacje na forum to dzieki.

I badz tu milych chcij pozartowac to trafi ci sie taki buc ktory wszystko popsuje.dzieki anty !!!brawo dla ciebie.ty i te twoje madrosci:):):):):):)

ty na serio pękasz czy się zbijasz??

Oczywiście. Strach jest rozsądny w takich okolicznościach. Strach sprawia że nie wkładasz ręki do ognia.

Dziewczyna chyba z 10 razy powiedziała że chce mi nakopać. Pierwsze 2-3 można uznać za żart, ale w pewnym momencie żart przestaje być śmieszny...

Zresztą to że nie lubię przemocy nie oznacza że dam się uderzyć i nie oddam. Ból jest wielkim zwolennikiem równouprawnienia.

Ona mnie straszy swoim narzeczonym (dziwne że mając narzeczonego chce się spotykać nocą z obcymi facetami, ale to szczegół). Więc może tam dojść do większego rozlewu krwi.

Różnica między rozsądkiem a głupotą jest taka że głupi człowiek pójdzie na spotkanie wiedząc że ktoś chce go uderzyć, rozsądny człowiek zostanie w domu:) I tym samym nie doprowadzi do sytuacji w której komuś może stać się krzywda a ktoś inny może potem pójść do więzienia.

klara, to ty twierdzisz, ze zawinil :)
u nas wine trzeba udowodnic, a oskarzony moze, acz nie musi
przyznac sie do niej ;)

jaaasne...
nie mów że strach cię obleciał??:):)

Ale ja też nie wiem...
Przy czym to o kopniakach brzmi jak jakiegoś końskie zaloty... chociaż nie wiem czy one są na miejscu jeśli spojrzymy na okoliczności o których ona sama wspomina:)

nic nie powiem... niech sam ci się pochwali:))

czym?

Inne tematy z forum

Kobieta która lubi sex. Obopólna współpraca (4 odpowiedzi)

Cześć jestem osobą prywatną żadna agencja!!!! Szukam kobiety która lubi sex i czerpać z tego...

szukam Paią po 50 (3 odpowiedzi)

Szukam starszej od siebie. Bez zobowiązań.

Testerk wierności (5 odpowiedzi)

Hej , podejrzewasz ze Twój Partner Ciebie zdradza? Z chęcią to sprawdzę za mała opłata...;)