Co na ból gardła?

Cześć dziewczyny, a co polecicie na ból gardła? Nie jest to jeszcze jakaś mocna choroba, ale od wczoraj czuję drażliwe drapanie. Jakieś sprawdzone specyfiki bez konieczności odwiedzenia lekarza? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po anginie, gdy już skończyłam antybiotyk, nadal bolał mnie migdał i farmaceuta polecił Hasco Sept. Można też Tantum Verde, ale ten pierwszy specyfik tańszy. Psika się aerozolem w chore miejsce, więc nie żadne tabletki. Mnie pomogło, a już się obawiałam, czy angina nie wraca

ja kupuję na gardło verbascon gardło do ssania, jest z pelargonią afrykańską, porostem i ma witaminę C, szybko łagodzi drapanie i ból i jest niedrogi, niestety ciężko teraz z lekarzami :( trzeba leczyć się samemu

Dokładnie, sama to przeszłam. Przez internet musiałam się zdiagnozować, a rola lekarza ograniczyła się do wystawienia przez telefon recepty na antybiotyk. Nawet nie było możliwości zrobienia szybkiego testu CRP

Jeżeli to nic mocnego, to można po prostu pójść do apteki i poprosić o tabletki do ssania albo spray.

Płyn do płukania Glimbax, poprawa już po pierwszym użyciu

Tutaj mówią https://longevitas.pl/naturalne-metody-lagodzenia-bolu-gardla/ że szałwia, imbir oczywiście, malwa, mięta itd.

Inne tematy z forum

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

Problem z potencją w wieku 28 lat (6 odpowiedzi)

Witam. Proszę tutaj o nie nabijanie się z problemu oraz o poważne odpowiedzi. Czy w tym wieku...