Co na chrzciny?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam
Mój mąż został wybrany na chrzestnego u mojego bratanka. Podpowiedzcie co można maluchowi kupić w prezencie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co na chrzciny?

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=22917&t=22915

zaluzcie mu konto i wplacajcie co okazja jakies pieniadze a do tego kupcie srebrna lyzeczke z jego imieniem

znalazłam coś fajnego, KOCYK Z IMIENIEM DZIECIACZKA
strasznie mi sie podoba i chyba zamowie jak tylko mój maluszek sie urodzi.
Fajny pomysł na prezent, lecz nie wiem czy dostateczny od rodzicow Chrzestnych

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/612252_kocyki_z_imieniem_data_urodzin_waga_i.html

ja ostatnio zostalam matka chrzestna: kupilam pamiatke i dalam pieniadze, rodzice wiedza najlepiej co jest potrzebne

mojej kolezanki znajoma kupila (chyba dziewczynce) wielki drewniany kufer (byl podpisany kufer wspomnien i rodzice gromadza tam maluchowi najwazniesze drobiazgi z calego zycia dopiki "maluch" sam nie bedzie dokladał .... pierwszego mandatu, odpisu dyplomu mgr itp:)) z aniolkiem i kompas z wygrawerowanym ladnym wierszykiem i dedykacja.

Witam!

Moja córeczka dostawała przede wszystkim pieniążki... w zasadzie to dobre, ale takie juz powszechne... jednak dostała jeden bardzo piękny prezent od chrzestnej a mianowicie taką malutką złotą bransoletke z wygrawerowanym imieniem po prostu CUDO :)

pozdrawiam

zapomnialam wczoraj dopisac:) wierszyk i dedykacja aby szla odpowiednia droga w zyciu - jak przystalo na kompas "zeby Ją dobrze prowadzil":)

a mój mąz chrześniaczce kupił blaszke z pierwszymi Literami imienia i nazwiska a z drugiej strony ze znakiem zodiaku i to dalismy

Inne tematy z forum

Imię dla chłopca: Borys, Igor, Bruno, Miłosz? (34 odpowiedzi)

Wiem że wybór imienia to kwestia gustu i zadanie dla rodziców, ale może wyrazicie swoje zdanie?...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...